Sivilceli Ciltler Arkadaşlar sivilce ve izlerine son!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

dila28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
735
4
Merhaba.yaklaşık 5 senedir sivilce problemi yaşayan biriydim.fakat 3 aydır kullandığım antibiyotikli losyon ve gece kremiyle herşey değişti:)özelliklede sivilce izlerime çok iyi geldi.sonuçlarını gördükçe sizlerle paylaşmak istedim.en yakın zamanda ilacı yaptırdığım eczanenin adını,adresini ve telefon numarasını buradan yazacağım.bu arada ilaç prof.dr.agop kotoğyan'ın yıllar öncesinden hastalarına kullandırttığı bir ilaç.zaten eczaneden alırken kolsuz agop hocanın bi ilacı varmış dediğinizde onlar zaten 2-3 gün içersinde hazırlıyorlar.fiyatına gelince çok bişey değil 30-40 tl civarında ve 2-2,5 ay kadar idare ediyosunuz.ben kullanıyorum ve iyikide kullanmışım diyorum.allah razı olsun agop hocamızdanarkadaşlar en yakın zamanda gerekli tüm bilgileri sizlerle paylaşıcam.herkese sevgiler...

arkadaşım ilacın yapıldığı eczaneden ziyade sende içeriği varsa yazarmısın.karışımsa başka eczanelerde yapabilir.sonuçta farklı şehirlerde bulunanlar verdiğin adresteki eczaneye gidemeyecek.teşekkür ederim.

tatlım ilacın içeriği hakkında derin bilgim yok.sadece losyonun antibiyotikli olduğunu biliyorum.bu ilacın karışımını bildiğim kadarıyla sadece o eczane yapıyor,çünkü formulü onlar biliyor.ben bunu 3 yere daha sordum oturduğum muhitte fakat bilen eczacı bulamadım.o sebeple yardımcı olamıcam,üzgünüm

arkadaşlar bu konuyla ilgili diğer bi linkte adres ve tel verdim.ilgilenenler orayada baksınlar ltfn:)

Arkadaşlar sivilce için adres ve tel veriyorum linkin de canım

merhaba,agop hocaya bende gittim gecen hafta,sana verdiği gibi bana da losyon ve krem verdi.Bende şişlideki sinan eczanesine yaptırdım...45 dakka sora hazırlandı...daha kullanmaya baslayalı 6 gun oldu ama daha da bi sivilce artısı oldu sey acaba sende ilk kullandıgın zaman böyle birşeyle karşılaştın mı merak ettim...sivilceyi mi kusturdu...gecen haftaya kadar benzamcyin kullanıodum,saolsun fena da diildi gecio gibiydi ama ben agop hocaya gitmeye karar verdim ve onun vereceği ilaç daha ii gelir die düşünmüştüm ama şimdi haddinden fazla sivilcemle,depresyona girmemek için cabalıorum :)

canım öncelikle geçmiş olsun.ben ilacı kullanalı 5 ay bitti.ama hiç sivilce artışı gibi bi sorun yaşamadım.umarım en yakın zamanda sende derdine derman bulursun.acil şifalar...

bende bu dertten muzdaripim ama antibiyotikli ilaç kullanmaktan çekiniyorum ne yapmamı öneririsiniz bayanlar?

tesekkur ederim dila,,son bi soru sorcam yüzünü neyle yıkadın ve sana da ahop hoca antibiyotik yazmıs mıydı?

peki izlerinize ne kadar faydası oldu,benim yüzümde çukur şeklinde izler var,onlar içinde etkili olabilirmi?

Siyah noktalara karsi da iyi mi bu ilac :)
Burnucugumun üzerinde ki noktalardan kurtulmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…