E ezc Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2008 9 0 19 Haziran 2008 Konu Sahibi ezc #1 ben sipariş üzerine her türlü el işini yapıyorum (kurdele nakışı,boncuk işi,dantel)yaptırmak isteyenler lütfen irtibata geçin Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2008
ben sipariş üzerine her türlü el işini yapıyorum (kurdele nakışı,boncuk işi,dantel)yaptırmak isteyenler lütfen irtibata geçin
XSXimal Üzeni yolla... Salla... Kayıtlı Üye 26 Haziran 2007 2.082 9 2 Eylül 2008 Konu Sahibi ezc #2 Merhaba canım, sanırım yeni üyesin, hoşgeldin. Mail adresi vermek yasak, konunu düzenleyerek bölüm mod.larından uyarı almadan adresini silsen iyi olacak sanırım.yerimseniben Sana ulaşmak isteyenler için özelden mesaj atılmasını isteyebilirsin
Merhaba canım, sanırım yeni üyesin, hoşgeldin. Mail adresi vermek yasak, konunu düzenleyerek bölüm mod.larından uyarı almadan adresini silsen iyi olacak sanırım.yerimseniben Sana ulaşmak isteyenler için özelden mesaj atılmasını isteyebilirsin
Cevrimhici Şampiyon Belli 2. Kim? Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2006 4.664 229 42 15 Kasım 2008 Konu Sahibi ezc #3 Ören Bayan bölümümüzde satış, sipariş ile ilgili konular kilitlenmekte..Lütfen Satıyorum&Arıyorum El emekleri bölümünden devam ediniz.
Ören Bayan bölümümüzde satış, sipariş ile ilgili konular kilitlenmekte..Lütfen Satıyorum&Arıyorum El emekleri bölümünden devam ediniz.