Arkadaşlar,Sinüs Taşikardi si olanlar var mı benim gibi?

hatun23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
469
7
96
Elazığ
kızlar ankara mesa dan dr.erdoğan ilkay tüm tahlil ve tetkikleri yaptı ve sinüs taşikardisi olduğumu söyledi, aynı problemi yaşayan varsa yazışalım.

hiç tiroid hormonlarına bakıldı mı peki?anormal bişey değil bence sinüs taşikardisi ayrıca sinüsüne gerek yok resmen taşikardi sadece.sinüs zaten normal atımlar demek.

evet tarcin, t3 , t4 ve tsh bakıldı , normal, raporumda da SİNÜS TAŞİKARDİ yazıyo, normalde 90 atması gereken kalbim dakikada 160-170 falan atıyomuş, siz doktor musunuz, bana bilgi verebilir misiniz?

evet süpericik, bugün çarşıda yine oldu, allahtan 5 dk. sürdü.sende belirtiler neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bende de her ekgde tasikardi cikar rahatsiz olunca anksiyete var benim sorum ekgde ritim bozuklugu cikar mi bu donemde hastaneye gitmek istemiorm holter icin. 120 cikiyo en fazla nabzim

Kizlar bendede tasikrdi var benimde nabiz 180e cikior 2 saat surdugude oluo 10 dk surdugude ilac kullaniyorum bunun icin bu durumda gebelik gecireniniz varmi acaba

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hiç bir şeye benzemiyor bu illet. Beyaz çekirdekli üzüm şimdi mevsimi her gün bir avuç lütfen tüketin iyi geliyor.

Merhaba bendede oluyor ve EKG de sinüs taşikardisi yazıyor normal EKG yazıyor sizde nasıl başlıyor bu durum bende aniden göğsümde Bi basınçla bayılma hissi uyuşma sersemlik nefes kesilmesi oluyor

Merhaba bendede oluyor ve EKG de sinüs taşikardisi yazıyor normal EKG yazıyor sizde nasıl başlıyor bu durum bende aniden göğsümde Bi basınçla bayılma hissi uyuşma sersemlik nefes kesilmesi oluyor
Ayni belirtileri yasiyorum. Benim de ekg de sinus tasikardisi yaziyor.
Ben panik ataga bağlıyorum ama. Drvamli olan bir sey degil.
Uzun sureli de olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…