• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar şimdiide idrar yolu enfeksiyonum var 35 haftalik hamileyim hep sorunlu bir hamilelik oldu

gizem23

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
39
0
11
33
arkadaslar lutfen yardim edin :( 35:haftalik hamileyim ama ultrasyonda 34 diyor doktorum, ilk bebek cok asagida dediler oyle moralim bozuldu simdide idrarimda bakteri enfeksiyon cikti ki buda erken doguma neden oluyormus cok korkuyorum :(( lutfen yazin bna bunaldim artik bura sekerimde yukseliyor :(

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. İdrar yolu enf. gebelikte maalesef çok sık rastlanılan bi durum. Hele ki şekerin de varsa :( Ama sen zaten gebeliğin sonlarına yaklaşmışsın 37. haftadan itibaren doğan her bebek zamanında doğmuş kabul edilir. Bence bol su içmeye dikkat edip moralini iyi tutarsan çok çabuk atlatırsın bu enfeksiyonu. İnşaallah kuzunu sağ salim kucağına alacaksın çok yakın bir zamanda, lütfen kalan günlerinin tadını çıkarmaya çalış. Karamsar düşüncelerle moralini bozma.

arkadaslar lutfen yardim edin :KK43: 35:haftalik hamileyim ama ultrasyonda 34 diyor doktorum, ilk bebek cok asagida dediler oyle moralim bozuldu simdide idrarimda bakteri enfeksiyon cikti ki buda erken doguma neden oluyormus cok korkuyorum :KK43:( lutfen yazin bna bunaldim artik bura sekerimde yukseliyor :KK43:
Bebeğin aşağıda olmasını çok sorun etme derim, benim de baştan beri hep aşağıda. Hatta 3-4 aylıkken karnın çok aşağıda üst tarafın boş deyip moralimi bozanlar oluyordu ama bugünlere geldik şükür. İdrar yolu enf. Sıklıkla oluyor gebelikte. Dr un verdiği ilaçları kullan ve bol su iç, bende de vardı ilaç kullandım ve çok su içiyorum şükür son 2 tahlilde temiz çıktı, şaşırdım hatta. Az kaldı artık son zamanlarda kendini üzme, bebişi de etkilersin unutma.

Back
X