Arkadaslar saglıklı emriyolar oluşması için yumurtanınmı kalitesi önemli spermminmi?

karamelli neskafe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
252
0
Arkadaslar şunu çok merak ediyorum benim yumurtalarım toplandı kalitesinden tam bahsetmediler bunun için erkenmiş peki bunu çok merak ediyorum emriyoların kalitesini belirleyen spermmi yoksa yumurtamı bilgisi olan varmı?:ecrin_bebek:

bence her ikisi de belirliyor.çünkü embriyonun kromozomlarının yarısı anneden yarısı babadan geliyor.birisi sorunlu olduğunda o bebişe yansır.tutsa bile 5. 6. haftalarda düşebiliyor.malesef benim böyle "cansız" başlamıştı inşallah senin ve hepimiz için herşey yolunda gider.

evet bencede her ikisde önemli....canım eger bir sorun varsa zaten o yumurta embriyo halini alamıyo bence kaliteli olanlar devam ediyor.

Teşekkür ederim arkadsım.. Mesela kalitesiz emriyolarda gebelik oluşabiliomuş hattadevam edebiliolarmış sanırım ya da o bebişe kavuşmak varsa nasipte o bebiş anneyi bırakmıo sanıorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…