benim saclarimda ole canim
neler hisetini biliyorum
banyodan sonra deli oluyorum resmen sacima sekil vercem diye
banyodan sonra sacimi cok kurtmiyorum
acicik kurutup sac kremimi suruyorum sacimi topliyorum azir
okadarda kabarik olmiyo
beya banyodan sonra sacina acicik bebek yagi sur canim
bu arada kulandim sampuan ve bakim kremi blendax
2 3 ayda birde kestir canim sacin daha cabuk uzar
şampuanına bal kat..
saçlarımın zaten genetik yapısı kabarık fakat malum düzleştiriciler ve kimyasal işlemler mahvetti saçlarımı ne yapsam düzelmiyor senelerdir uğraşıyorum kullanmadığım bakım yağı ve kaliteli şampuan kalmadı ...o kadar üzülüyorumki banyodan sonra kendi halinde kesinlikle kullanamıyorum,elidorun şekliilendirici kremlerinide köpükde sürsem düzgün durmuyor uçları incecik kalıyorkestiriyorum 1 ay sonra gene ince kalıyor uçları,kızlar böyle saç yapısında olan varsa ne yaptığınızı veya nasıl düzelttiğinizi bana yazarsanız cok sevinirim
Uçlarının incelmemesi için önce kestir biraz,toparlansın.Sonra da düzleştirici maşa falan at bunları.Hatta kurutma makinesi bile değdirme saçına.Belki de ısıdan dolayı dengesi bozulmuştur.Wax diye bişiy var bide.Islak ve yağlı görünüm vermeden saça şekil veriyormuş.Ama ben denemedim.Bebe yağı da deneyebilirsin.Çok memnun olanlar var.İnşallah düzelir saçların.
Saça sürüyolar canım.Uçlarına böyle.Dalga yapıyomuş.Hem dalgalı yaparsan eğer uçları da ince uçlu ya sönük gözükmez böylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?