• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar saçlarımı siyaha boyadım röfleye dönücem dönmeden önce hangi renk boyamalı

siyah saçını kuaförde açtırmadan röfleye dönemezsin
siyah saçını röfleye döndürene kadar saçların çok yıpranacak ve uzun bir aşama sürer güzel bir röfle için

Siyah boyanın üstüne röfle olmaz canım:1no2:
Ya saçını kısacık kestirip bekliyceksin kendi saçının uzamasını
Yada orialle açılacak saçın önce
Buda saça çok eziyet bir işlem
Ama maalesef kızıl ve siyahtan dönmek zor,iyice karar verip öyle boyanmalı bu renkler

cnm saçnı maffetmek istiyorsan gidip boyayı akıtırsın ama benden söylemesi neredeyse iki sene olcak siyaha boyalı saçımı akıttımm veee şimdi keçe gibi bi acaip bşy oldu ..boşver ellemeee güzelim saçlarını..

tam tutmayacaktır ,sacın boyadıgın boyayı kusacaktır..

sen sımdı boya 10 gun sonra tekrar boya.. boyle boyle sacın tonunu acabılırsın..

ablacım akıtmıcam saçlarımı boya aldım siyahın üstüne akıtmadan boyıcam

ay cnm benim öyle sakın yapmaaa diplerin bi renk siyah kısımlar değişmiycek vallaa hiç deneme bileee siyah kısımlar hayatta tutmaz.ayrıca siyah çok yakışmış kız valla hiç elleme ,istiyorsan kulak arkasına iki tane balyaj attır acaip havalı oluyor..

kesnlikle boyamaaaa
boya boyayı acmıo yani bu kesn bişiy ben bir bir bucuk senede döndüm siyahtan kızıla ve uclarından kestire kestire yoksa asla siyah boyanın üstüne tutumuyo acık renk
kendi sacların tutar altlar simsiyah kalır yine olmadı diyp tekrar siyah yaparsın sacına 2 kere boya yaptıgınla yıprattıgınla kalırsın cnm bnden söylemesi

ewet annem hep dio büyük sözü dinle die ama bende o yok malesef olmadı saçlarım gene aynı siyah napıcam ben siyahmı kalıcak böyle rezalet olamaz e siyah saça tutucanı gösteriyor renk yerinde of

loral markasının açısı boyaları var şuanki saçının bir iki ton açığını al boya kahve olsun en azından ben denemiştim daha önce ama benimki kahveydi öle açıcı kullanmıştım ve açtı gerçekten sadece loral markasında var sanırım ultra açıcı diye sağda yazıyo paketinin üzerinde...

yok uğraşamam güvenemem kendime diyosanızda bence en iyisi kuaföre para bayılıp saçınızı açtırmak o da saçı kırar ve yıpratır sanki yanmış gibi duru saçınız.bi dünya kremlere para bayılırsınız bu durumdada...hergün yıkayın....ve loreal ulrta açıcı kullanın o daboya çünkü ama açıcı boya...

of ya aynı dertten muzadaribiz arkadaşım.
Yaklaşık bir sen önce kızıla boyadım saclarımı sonra yanlış bir renkle saclarım kapkara oldu.
Akmasını bekledim beyaz sabunla yıkadım.Siyahlıklar kalmadı ama o inatcı kızıllar yok mu neyse onun bile rengi acıldı bayag dün kuaföre gittim kendim boyamayayım mahfetmiyeyeyim diye adam boyadı gene kapkara oldu.Yok kızııllar kapanmazmış ulen ben ne yapıcam hep siyaha mı boyatıcam kızıllar kapansın diye...Kendi sac rengimde fındık kabugu renginde ona bile olmaz dönmez dedi bıktım valla cok sinirliyim.blackheart gelişmelerini merakla takip edicem umarım kahveye döner sacların sonra yavaş yavaş acılır.Mutlaka resim koy birkaç acıdan...

aaaaaaaaaa olmadı mıııı
bittim ben sözlümle bile kavga ettim bu sebeple
bende acıcı boyaları arasıtdım dün epeyce kimi iyice acıldı diyor yakmıyormuş da rengi acayip yapıyormuş kimiside memnun.
Benim sacımda birde kızıllık var ya o korkutuyor beni.
Bir daha kızıl mı aman aman...

arkadaşlar hidrojen peroksit var kolestonun onu aldım ve palettenın boyasını aldım kesin sonuç verdiğini iyice araştırdım ve bu akşam boyucam pazartesi günü umarım herkeze müjdeli haberimi veriirim siyahlar yok oldu die:):)

Back