• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadaşlar saçımın rengini değiştirmek istiyorum bana yardım eder misiniz?

jekide

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
58
0
16
İzmir
Yeni üyeyim foto eklemeyi düşünüyorum, gözlerim yeşil, tenim açık buğday. kendi rengim koyu kahve ama ben açık renkler istiyorum, çoğu rengi denedim de aslında, sarı siyah ara renkler falan ama koyu pek yakıştıramıorum kendime. resimleri yüklücem yüz tipime ve tenime göre sizce bana en çok ne renk yakışır: ??? örneğin şu rnek gibi

http://3.bp.blogspot.com/-D32mANKQ19I/TtJTpCN4Y9I/AAAAAAAAEwM/j5eZrS8iEcY/s1600/25-11-2011%2BG%2525C3%252596KHAN.avi_000672200%2Bcopy.jpg için Google Görsel Sonuçları

mrb canım cvp yaz bölümünden üst taraf ta başlık yazan kısmının altınsa hemen yüz ifadelerin yanında eklentiler var oraya tıkla resim ekle .. biraz bakınırsan kolaylıkla ekleyebilirsin ;)

tamam canım denicem peki bu resimlerin dışardan üye olmayanların görmesini engellemek için napabilirz:S

Back