Saç Kesim Şekilleri arkadaşlar saçımı nasıl kestirmeliyim yardım lütfen

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
33
mrb arkadaşlar ben yarın saçımı kestirmek istiyorumda dalgalı kıvırcağa yakın ve kabarık uzun saçlarım war çok uzun değil ama sırt bölgesine yakın ben genelde düz kullanıyorum saçımı ama uzadıkları için fazla şekil almaz hale geldiler kısa saç bana yakışmıyor sorum şu saçımı fazla kısaltmadan çok az kısaltırblrm uçlarından saçımı daha düz gösterecek kesim hangisi foto koycam şimdi internetten aldıgım bana öneri werin neolur ayrıca yüzüm küçükk koydugum fotolar benm saçıma benzer modeller

Eklentiler

• $selena-gomez-gunluk-orta-uzunlukta-dalgali-sac-modeli.jpg
    $selena-gomez-gunluk-orta-uzunlukta-dalgali-sac-modeli.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 2.989
  • $Maşa-Olmadan-Kıvırcık-Saç-Nasıl-Yapılır-2.jpg
    $Maşa-Olmadan-Kıvırcık-Saç-Nasıl-Yapılır-2.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 1.726
bunlarda düşündüğüm modellerrrr bu saç modellerinin adı ne oluyor tam bilmiyorum hem saçlarım dalgalı ya normalde kullanabilirmiyim bu modelleri :kkk:

Eklentiler

• $5092f0fe23ca7-uzun-sac-modelleri-6.jpg
    $5092f0fe23ca7-uzun-sac-modelleri-6.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 797
  • $düz-saç-kesimi-1.jpg
    $düz-saç-kesimi-1.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 3.252
:37: buda düşündüğüm saçın arka kısmı saçlarım dalgalı ya normalde tuaf dururmu düzleştirmedğim zamanlar

Eklentiler

• $48940482.jpg
    $48940482.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 460
bunlarda düşündüğüm modellerrrr bu saç modellerinin adı ne oluyor tam bilmiyorum hem saçlarım dalgalı ya normalde kullanabilirmiyim bu modelleri :kkk:
canim tveety cim bence bu modeller cok guzel bence bunlar yakisir peki sacinin rengi ne bidenem?

canim tveety cim bence bu modeller cok guzel bence bunlar yakisir peki sacinin rengi ne bidenem?

saçlarım siyah canım kardeşim yarın gidicem kuaföre yorumun için teşekkür en çok hangisi güzel sence yüzüm küçük benm

mrb arkadaşlar ben yarın saçımı kestirmek istiyorumda dalgalı kıvırcağa yakın ve kabarık uzun saçlarım war çok uzun değil ama sırt bölgesine yakın ben genelde düz kullanıyorum saçımı ama uzadıkları için fazla şekil almaz hale geldiler kısa saç bana yakışmıyor sorum şu saçımı fazla kısaltmadan çok az kısaltırblrm uçlarından saçımı daha düz gösterecek kesim hangisi foto koycam şimdi internetten aldıgım bana öneri werin neolur ayrıca yüzüm küçükk koydugum fotolar benm saçıma benzer modeller

keşke böyle saçım olsa da hiç kestirmesem :ssz:

keşke böyle saçım olsa da hiç kestirmesem :ssz:

çok kısaltmaycm sadece uclardan aldırıp şekil verdirecem ama düz gösterek şekilde kestirmek istiyorum saçlarımı düz kullanmayı daha çok seviyorum sıkıldım hep kıvırcık dalgalı dolaşmaktan sende dalgalı saçmı seviyorsun benm yüzüm küçük kıvırcık saçta daha küçük duruyo oyüzden düz istiyorm yüzümü ön plana çıkarsın diye

çok kısaltmaycm sadece uclardan aldırıp şekil verdirecem ama düz gösterek şekilde kestirmek istiyorum saçlarımı düz kullanmayı daha çok seviyorum sıkıldım hep kıvırcık dalgalı dolaşmaktan sende dalgalı saçmı seviyorsun benm yüzüm küçük kıvırcık saçta daha küçük duruyo oyüzden düz istiyorm yüzümü ön plana çıkarsın diye
benimde sacim dalgali hep fon hep fon bazen bikiyorum ama ben sacimi kisa kesdirmisdim moda olannan cok pisman olmusdum cok yakismisdi herkes beyenmisdi ama yakissa da ben uzun saca bayilirim :12:
saçlarım siyah canım kardeşim yarın gidicem kuaföre yorumun için teşekkür en çok hangisi güzel sence yüzüm küçük benm
bence duz olan resimlerdeki ikinci kizin saci guzel sacin uzunsa ikiside cok yakisir bence en cox ikinci guzel canim kucuk yuze hepsi guzel gider bence kivircik yokda duz daha iyi ve guzel olur sen kivircikda guzelsin bence hepsi yakisir canim guzele ne yakismazki dimi :12:

benimde sacim dalgali hep fon hep fon bazen bikiyorum ama ben sacimi kisa kesdirmisdim moda olannan cok pisman olmusdum cok yakismisdi herkes beyenmisdi ama yakissa da ben uzun saca bayilirim :12:

bence duz olan resimlerdeki ikinci kizin saci guzel sacin uzunsa ikiside cok yakisir bence en cox ikinci guzel canim kucuk yuze hepsi guzel gider bence kivircik yokda duz daha iyi ve guzel olur sen kivircikda guzelsin bence hepsi yakisir canim guzele ne yakismazki dimi :12:

evet ya dalgalı saça kısa pek gitmiyor bence düz olsa neyse
:49::49:bende kahküle bayılıyorm ama saç düz olmayınca kullanmak çok zor buarada iltifatn için tşkedrm kardeşim osen güzelliğin bende uzun saç seviyorum eşimde saçlarımı uzun sewiyor o resimlerdeki saçlardan daha kabarık uzun ve daha kıvrcık sayılır benm saçlarım kendi saçıma benzeyen bir foto bulamadım onlar biraz benziyor bende 2. saçı beğendim eşimde onu beğendi yarın kestirecm inş değişklik olsun sıkıldım kıvırcıktan banyodan sonra düzleştirmessem hep kıvırcığım zaten kestrp şekle girerse düzleştrrm hep artık birazda düz takılyım değilmi kıvrcıkta yakışıyor ama yüzümü küçültüyor azıcık uçlardan aldırırm saçlarıma kıyamma ben

zaten yüz tipim 2 resmdeki gibi bende onu beğendim en çok:49::49: yarın resmi tele atrım kuaföre gösteririm

Back