Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadaşlar saçımı boyattım dün ama ço kötü oldu:(

tam bir salakmış yeşillik warsa küllü renk boyanır cnm ya :S çok üzüldüm aynısı benim başımada gelmişti sıkma canını hemen akar oriellden sonra ilk boya çok kalmaz korkma ama akınca sakın aynı kuaföre gitme we uzun sürede açıcı ile işlem yaptırma başka kuaföre gittiğinde yarısı açılmış yarısı açılmamış gel otur muhabbetleri olur sakın kabul etme küllü renge boyat bekle en fazla 2 ayda renk oturur ama bir kaç ay külllü renk kullanacaksın sıkma canını düzelir inş

cnım evet sabradeceğim biraz. beklemek zor olacak ama sık yıkamak işi çabuklaştırabilir.kınalı deiye dalga geçiliyorum. çok sıkıldı canım.kuaföre bile gitmeyi düşünmüyorum ama mecbur giteceğim artık. küllü kumral iyi fikir. kızıllığı ondan başkası kapatmaz diye çok fikir veren oldu.ama oda olmazsa artık sıfıra vurdurcam:)kaydirigubbakcemile3

canım cok gecmiş olsun bende kuaförlere güvenmiyorum kaç aydr sac boyatacagım arastrıp duruyorum ama bende evde boyayacağım bence ilk defa boyayacaklar kesinlikle yavas yavaş şaçı açmalı ve küllüyle baslamalı die düşünüyorum sende küllü yap kızıllıgı alır bira bekle sonra yine boyarsın

bende de aynı sonuç olmuştu bronz kahve yapacaktı saçlarımı yarısı sarı yarısı turuncu oldu çıktı... bu sonucu iyi boya kullanmamaya baglıyorum... bence sen evde kendin boya en az 10 15 gün geçsin boyanın üstünden istedigin rengi al saçların egerki gür ve uzunsa 2 kutu al tamamen kapansın saçların ben saç açtırmaya çok karşıyım kuaföre her gittimde teklif ediyordu ama artık kuaförüm usandı ve sonunda bana en iyisini sen yaptırıyorsun açtırmamakla dedi boyattıgımda boyayı 3 4 ay kullanıyorum ve baya açılmış oluyor sonrada istedigim renge boyatıyorum açmaya gerek kalmıyor

canım benım de durum senınkı gıbıydı aradan 5 ay geçti hala tek rengi tutturamdım saçımda kuaföre de gittim olmadı dip farklı renk orta farklı uçlar farklı

sakın sakın sakın para verme hayatım. tüketici haklarına başvururum de bu tür durumlarda çok işe yarıyor. saçına yaptığı bu işlemden bırak para almayı, 2. işlemle düzeltip yine de hiçbirinden para almaması gerek.... TÜKETıCı HAKLARI DERNEĞıne başvururum de ödeme...

çok uğraşmadın artık. Para isteyince istdiği paranın yarısını verdim lafımı söyledim çıktım. Bi ara düşünmedim değil tüketici haklarını yada esnaf sanatkarlar odasın şikeyeti. Sonradan ıuğraşmaya değmez dedim.

Arkadaşlar şimd, son durumundan bahsedeyim saşlarımın sık sık ykadım ve beyaz sabun kullandım. Gerçektende akıyo boya. Daha sonra şampuan ve saç kremi. Saçlarım kazık gibi ama neyse artık.rengi biraz açıldı. Hala kızıllıklar daha da açılsada ve 3 renk olsada.biraz daha beklemeyi düşünüyorum. şu 2 hafta arayla boya diyorlarya.daha rengine ne yapacağıma karar vermedim. Açılışıının ve 10-15 kuaföre:)danışarak ve çoğunluğa göre karar verrerek ama sonunda evde boyayarak kurtulmayı düşünüyorum....

bencede sen 2 hafta bekle en az zorda olsa beklemek mecburen beklemen lazım saçların çok kötü olur yoksa...... ve evde boya 2 kutu boya al çok iyi sonuç alırsın.....

Herkeze merhaba.bir haftadır o berbat saçlarla ama hep topuz dolaşmaktayım. Artık çok sıkıldım. Saçlarım hoşuma gitmeyince saçlar kendimi hep kötü hissediyorum.bugün 2-3 kuaför dolaştım fikir almak için.ne renk kapatır falan diye sordum. Ikisi okadar karışık bişeyler yaparız dediki süsledi püsledi silelim dedi ve hemen topuklayarak kaçtım. Ama sadece bi tanesi keselim biraz saçlar yıpranmış dedi evet doğruydu hem kesimide yaptırmak istiyordum.koyu kumral yada kestane bakarız dedi kapatır bunu hepsini tek renk yaparız dedi. Fyatınıda uygun söyledi.akşam iş çıkışı gidiyorum bakalım. Nasıl olacak. Koyu kumral yada kestane nasıl olur .fikir lütfen. Kesimide nasıl yaptırsamki. Omuzlarıma anca değiyor saçım...

koyu kumral yaptır canım saçının kesimini kuaföre bırak derim ama su sıraa aşkı memnu nihalin saçı moda güzel olabilir

aşkı memnu nihalin saçının modeliydi saçım ama uzadı modelde bozuldu bide uçlar boyalardan keçe gibi oldu. evet kuaföre bırkmak en iyisi kesimi galiba katlı ama boyu çok kısalmadan olursa iii olacak. koyu kumral koyu durmaz değilmi. gerçi altaki boyadan çabucak akacak oda var.ama benim açma ve okadar boya boşaaaa, para boşaaaaaa. insan arada böyle yapıyooo galiba. o parayla ve zamanla insan kendi için neler yapmaz dimiii. birde biz kadınlar saçlarımızın rengini değiştirince daha da mı güzel oluyoruz diye düşünüyoruz ki sıkılınca gittt kestir yada alışveriş yap değil mi ya....

haklısın tatlım iste kendimizde eksiklik mi göryoruz nedir birde onun bunun saçına bakıp hevesleniyoruz bizimki de öyle olur dioruz ama nafile bizde aynısı olur mu hiç neyse insana ders oluyor böylesiiii

DÜn akŞam saÇlarımıboyattım ve kestırdım. Koyu kumral ve kestan ekaraıŞtırdı kuafÖrÜm ve katlı kestı uÇlardak sarı yeŞıllıkler bır nebze olsun azalda ve gÖze batmıyor Şuan. Renk gÜzel ve doĞal durmu tabı arada ve saÇ dıplerındede hafıf kızıllık var aa dıkkat Çok Çekmıyor. Kısacası memnun ayrıldım dÜn akŞam.Şımdı boya bıraz akacak ve dıplerden Çıkınca tekrar boyada daha gÜzel olur ve bıraz daha kesersek saÇları kurtarmıŞ olacaĞız dedı.kızlar dedıkı nasıl bı cesaret kı rÖflelı ÜsttÜ 2 defa koyu kestane boyalı saÇı oreyelle aÇıp ÜstÜne boya sÜrmeyı cesaret etmıŞ dedı.cesaetınden dolayı eskı kuafÖrÜmÜ kutladı:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…