How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadaşlar saçımı boyattım dün ama ço kötü oldu:(

TUTKUK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
67
0
96
Aydın
Benim saçım koyu kestaneydi. Kendim kumral ve koyu kumral almıştım.cesaret edemedim ve kuaföre sürdüreyeyim dedim. Kuaför saçımın bir ton bile açılmayacağını dipten çıkan saçlarımın uçların farklı renk alacağını falan söyledi. Oreyelle açalım dedi. Baya bi teredüt ettim ama kımralı çok istediğim için tamam dedim. Oreyelle açıldı. Turuncu gibi bişey oldu.sonra kumralla koyu kumralı karıştırıp sürdü.sonuç hüsran. Dipler oreyelli kalmış gibi bakır açık ama çok açık kızıl orta yer koyu kumral uçlar küllü açık kumral (yeşil gibi bazı yerler) ve aralarda sarılıklar var. Foto koyamıyorum. çekmedim. Hemde iş yerindeyim şuan. Ben görünce şok tabi...boyayalım tekrar dedi. Telefi ederiz dedi. Ben para alacak mı gibi sordum yarısı senden yarısı benden dedi.para vermelimiyim. Bu saç nasıl kapanır. Bu kadar oreylle açılmışken koyu olmasınıda istemiyorum.ne renk olsa ii olur. şuan bu iğrenç saçla işteyim. Ya öğlen yemek arsı yada akşam iş çıkışı gideceğim kuaföre tekrar...

ne parası saçını ne istemişsin ne yapmış bide para mı vereceksin.daha iyi bir kuaföre git danış bence hiç olmadı koyu bir renk boya kurtul

Offfffffffff ya. KuafÖrlrden nefret edİyorum

birere saçını o hale o getirmiş para sakın verme sen sormakada ata etmişsin mahvettiği saçı düzeltecek tabiki ya evet kendin evde boyama diye kızarlar adma al işte onlar ne yapıyorlar

Her defasında bıdaha saÇ boyatmıcam dıyorum yıne gıdıp gıdıp kendı paramla rezıl olup gelıyorum. Oreyelle aÇıldı zarar gÖrmesınemı ÜzÜleyım yoksa gıden parayamı. Evet sormasam olurduda galıba ben telafı ederız demesını bekledım. Hangı ren yaparkı Şımdı bu saÇı....

Canım bence saçlarını kumralla boya.Açık renkler kapatmaz.Koyu kahve falan sürme,çünkü o kadar açtırdığın boşa gider.Bir süre kumrala devam et renk tam oturur zaten.

bencede kumral ii olur ve kuaföre para vermee yazık etmiş zatenn

bence hatta bu tür kuaförlerı ısmını vererek deşifre et ki, hatası karsılığında düzeltmek için para isteyen bu yerlere, yolu düşenler dikkatli olsun..sanada çok geçmiş olsun çok sinir bozucu bi durum tahmın edebılıyorum

Benim kuaförüm sacimi yipratmadan siyahtan bakira döndürebildi demek ki isini bilen cok iyi yapabiliyor. Suc senin kuaföründe. Oyüzden para falan kesinlikle verme ve hemen kuaförünü degistir.

Slm arkadaŞlar Şımdı geldım kuafÖrden. Yıne hÜsran ve sınır harbıııı. SaÇımı ınceledı. Ben dedım bukadar aÇılmıŞken Çok koyulaŞtırmadan tek renk olacak Şekılde boyayalım dedım. Sıcak kahve ıle kumralı karıŞtırayım dedı kapanır. Tekrar tekrar sÖyledım ısteklerımı. SonuÇ.kahve rngı dıpler yıne aÇık parlak kızıl bakır falan. SaÇlar keÇe gıbı...Üstene para ıstedı. ısedıĞı paranın yarısını vererek ve bıdah gıtmemek Üzere bu ıŞ bıttı. Bu saÇla napcam ben yaaaa.

Slm arkadaşlar şimdi geldim kuaförden. Yine hüsran ve sinir harbiiii. Saçımı inceledi. Ben dedim bukadar açılmışken çok koyulaştırmadan tek renk olacak şekilde boyayalım dedim. Sıcak kahve ile kumralı karıştırayım dedi kapanır. Tekrar tekrar söyledim isteklerimi. Sonuç.kahve rngi dipler yine açık parlak kızıl bakır falan. Saçlar keçe gibi...üstene para istedi. Isediği paranın yarısını vererek ve bidah gitmemek üzere bu iş bitti. Bu saçla napcam ben yaaaa.

bence biraz bekle boya aksın daha sonra küllü bi renge boya kızıllığı alması için

bi müddet saçınızı boyamayın ve bakım yapın ,
saçınızın rengi iyce aksın , 2 3 hafta kadar ,
sonra kızıllık varsa sürekli küllü kumrala boyayın , 3 .de filan kapanır ,sonra kumrala dönebilirsiniz.
saçınızı beyaz hacı şakirle yıkayın boyası en azından boyasının kabası aksın , ceviz yağı saçı güzel toparlıyor , onla masaj yapıp sonra yıkayabilirsiniz .
kabartma tozlu su ile de bi kür uygulayıp saçınızın boyasını akıtabilirsiniz .
saçınız toparlandıktan sonra , kendiniz evde boyayın , ben de artık kuaföre para vermiorm ,
sizin bu verdiğinizde sadakanız olsun :)

VERDıĞıM PARAYI SADAKA SAYIYORUM BENDE. AMA BAŞKA Bı ŞEKiLDE ODA ZARAR GÖRSÜN.BENDE SıZıN DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ GıBı DÜŞÜNÜYORUM.Bı SÜRE SAÇIMI DıNLENDıRıP BıRAZ BAKIM FALAN. SONRA BOYA DÜŞÜNECEĞıM. KUAFÖRE GıTMEDEN TABı. KUAFÖR ıKı ÜÇ RENK YAPIYOSA YA EVDEKı BOYAMALARDADA BÖYLE BıŞEYLE KARŞILAŞIRMIYIMKı.KÜLLÜ KUMRAL SAÇI MAT YADA YEŞıLıMSı YAPMAZMI?OFFF YA. GıTTıı GÜZELıM SAÇLARIM.

Dün bende kuafördeydim , saçımda boya vardı , orielden nefret ettiğim için kesinlikle sürdürmedim , saçımdaki kahveyi açıcı ile akıttı biraz , soğan kabuğu bakır gibi bi renk kaldı aktıktan sonra , koyu kumral boya yaptırdım koyu kumral tam olmadı tabi ama öyle ucu farklı dibi farklı olmadı çok şükür.. Kumralı tam yakalamak için en az 3 kez boya yapmak lazımmış , artık bi dahaki aya tekrar gidicem o zamana kadarda renk akmış olucak daha da açılıcak zemin..
Sende oriel yaptırma bence saçı öldüren oriel , saçındaki rengi akıtmak istediğini söyle bi dahaki sefere.
Şu an çok yıpranmış olduğundan bol bol bakım yapmalısın yoksa saçın ne uzar ne de canlı görünüme kavuşur.

bi müddet saçınızı boyamayın ve bakım yapın ,
saçınızın rengi iyce aksın , 2 3 hafta kadar ,
sonra kızıllık varsa sürekli küllü kumrala boyayın , 3 .de filan kapanır ,sonra kumrala dönebilirsiniz.
saçınızı beyaz hacı şakirle yıkayın boyası en azından boyasının kabası aksın , ceviz yağı saçı güzel toparlıyor , onla masaj yapıp sonra yıkayabilirsiniz .
kabartma tozlu su ile de bi kür uygulayıp saçınızın boyasını akıtabilirsiniz .
saçınız toparlandıktan sonra , kendiniz evde boyayın , ben de artık kuaföre para vermiorm ,
sizin bu verdiğinizde sadakanız olsun :)

selam,

kabartma tozu kürü nasıl? belki bir gün ihtiyaç duyarız.. tşk

tutukcum saçını yeşil yapmaz çünkü zeminin koyu renk , o boya akınca üstüne küllü kumra geçersen bişecik olmaz , yeşil olsada 2. boyada gider ...
gulba, 2 paket kabartma tozunu , yarım litre suya koyup karıştırıyoruz, saçımıza yedirip , yarım saat bekletiyoruz sonra yıkıyoruz , yıkarken boyanın aktığını göreceksiniz ..

Hepınıze teŞekkÜr ederım ılgınız ıÇın. Olan oldu Şuan ıÇın yapacak tek Şey beklemek ve bakım yapıp,boyayı Çok Çabuk akıtmak.akınca kÜllÜ kumralıfalan demek artık. DÜn eŞım tekrar boyanacak dıye pek bıŞey demedı. Ama bugÜn bunu gÖrÜnce offff akŞama Şenlık var. Daha Çok moralım bozulacak. Kendı saÇında ne vardı, vs....saydıracak....kendı derdım yetmezmıŞ gıbı..

Back