Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadaslar sac rengimi acmak istiyorum

Gizemim

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2011
22
2
286
Antalya
Arkadaslar, benim kendi sac rengim koyu kumral, yada koyu kahve rengi diyebiliriz. Daha once sacimda rofleler vardi. Simdi sacimi tamamen sariye boyamak istiyorum. Petek Dincoz'un sari rengindeki sac rengi cok hosuma gidiyor. Belcikada yasiyorum, fakat burda 9% fazla perioxid kullanilmasi yasak. Bu sari tonda sac rengini nasil elde edebilirimmm???? Yardiminizi bekliyorum. Saclarimi daha once boyattiydim fakat saclarim lastik gibiydiler, kopacak hale gelmisti. Simdi korkuyorum, her kuafore guvenemiyorum, ama bu sac rengi cok hosuma gidiyor. Ne yapabilirim nasil elde edebilirim bu sac rengini?? Sacimin saglina zarar vermeden bu rengi nasil elde edebilirim? Sac tellerim ince, rofle guzel duruyor fakat, bu renk baska tonda ve cok daha hosuma gidiyor. Bir de dogal durmasi icin ne yapabilirim, araya baska tonda golgemi atmam gerekiyor hafifce? Herkez yapamiyor o rengi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…