- 8 Haziran 2022
- 371
- 169
- 27
-
- Konu Sahibi isimsizdiss
Canim merhaba sarı ve kızıl tonları her zaman yaştan büyük gösterir. Ama tenine nasil olur bilemem en iyisi kumral tonları veya ışıltı benceMerhaba arkadaşlar 28 ocakta 26 yaşına gireceğim ama yüzüm çok çocuksu büyük olgun göstermek için saç renginde ve şeklinde ne yapabilirim kilo fazlam var evet diyet yapiyorum düzleştirici ve masa kullanmıyorum zaten çok döküldüğü için yarın cildiyeye gidiyorum hizli uzatmak için kullandığınız yöntem varsa ya da renk şekil önerebilir misiniz okuyan herkese teşekkür ediyorum
Teşekkürler kumral renk ve ışıltılı karar kıldım biraz daha uzasin değerli hanimefendi coook teşekkürler gercektennnnn yaaaCanim merhaba sarı ve kızıl tonları her zaman yaştan büyük gösterir. Ama tenine nasil olur bilemem en iyisi kumral tonları veya ışıltı bence
Siyah saca ışıltı yaptırsam peki dip boyası sıkıntı dediğiniz gibiBen de küçük gösteriyorum 24 yaşındayım ama herkes 20 var mısın diye soruyorŞimdi ışıltı yaptırdım o biraz değiştirdi. Saç rengini biraz daha koyu küllü kumral tarzında boyatıp ışıltılı deneyebilirsin ama dip gelince uğraşmak ister maalesef
Kendi saçınıza ışıltı dip istemez ama siyah saçta ışıltılı güzel olmuyor bana göre. Ben yıllardır ışıltı yaptırırım kendi saçıma hiç dip sorunum olmadıSiyah saca ışıltı yaptırsam peki dip boyası sıkıntı dediğiniz gibi
yanlış düşünüyorsun, yüzün hiç çocuksu değil gayet yaşını gösterebiliyor..Merhaba arkadaşlar 28 ocakta 26 yaşına gireceğim ama yüzüm çok çocuksu büyük olgun göstermek için saç renginde ve şeklinde ne yapabilirim kilo fazlam var evet diyet yapiyorum düzleştirici ve masa kullanmıyorum zaten çok döküldüğü için yarın cildiyeye gidiyorum hizli uzatmak için kullandığınız yöntem varsa ya da renk şekil önerebilir misiniz okuyan herkese teşekkür ediyorum
Teşekkürler degerli bayandan hayırlı haftalar olsun ☺yanlış düşünüyorsun, yüzün hiç çocuksu değil gayet yaşını gösterebiliyor..
Teşekkürler degerli bayandan hayırlı haftalar olsun ☺i
Vallahi kırkıma merdiven dayadım sizden daha genç duruyorum yani öyle çocuksu falan değilsiniz. Hem çocuksu olsanız ne olur ki genç görünmek her daim bir avantajdır.Merhaba arkadaşlar 28 ocakta 26 yaşına gireceğim ama yüzüm çok çocuksu büyük olgun göstermek için saç renginde ve şeklinde ne yapabilirim kilo fazlam var evet diyet yapiyorum düzleştirici ve masa kullanmıyorum zaten çok döküldüğü için yarın cildiyeye gidiyorum hizli uzatmak için kullandığınız yöntem varsa ya da renk şekil önerebilir misiniz okuyan herkese teşekkür ediyorum
Sırlarınız varmıVallahi kırkıma merdiven dayadım sizden daha genç duruyorum yani öyle çocuksu falan değilsiniz. Hem çocuksu olsanız ne olur ki genç görünmek her daim bir avantajdır.
Renk değişikliği istiyorsanız size kızıl gider ama koyu tonları olmalı ,birde dökülme sorununuz varsa önce onu çözün sonra kimyasal işlem yaptırın boya açıcılar saçı daha çok yıpratıyor.
Genetik az makyaj spor giyinmek...Sırlarınız varmı
ön bölgesi mi dökülüyor saçınızınMerhaba arkadaşlar 28 ocakta 26 yaşına gireceğim ama yüzüm çok çocuksu büyük olgun göstermek için saç renginde ve şeklinde ne yapabilirim kilo fazlam var evet diyet yapiyorum düzleştirici ve masa kullanmıyorum zaten çok döküldüğü için yarın cildiyeye gidiyorum hizli uzatmak için kullandığınız yöntem varsa ya da renk şekil önerebilir misiniz okuyan herkese teşekkür ediyorum
Yaşınızı gösteriyorsunuz aslında. Saç dökülmesi sorununuz varsa saçlarınızı boyatmamanızı tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar 28 ocakta 26 yaşına gireceğim ama yüzüm çok çocuksu büyük olgun göstermek için saç renginde ve şeklinde ne yapabilirim kilo fazlam var evet diyet yapiyorum düzleştirici ve masa kullanmıyorum zaten çok döküldüğü için yarın cildiyeye gidiyorum hizli uzatmak için kullandığınız yöntem varsa ya da renk şekil önerebilir misiniz okuyan herkese teşekkür ediyorum
Kafatasinin böyle nasıl diyim aralar yaniön bölgesi mi dökülüyor saçınızın
benim de aynı. sanırım bu genetik dökülmeymiş ;(Kafatasinin böyle nasıl diyim aralar yani
ÇevremdekilerKim size küçük göründüğünüzü söyledi ki?
Polikistik överken suphelendi kadın doğum ile görüşüp tekrar görüşmeye cagirdi ama antidepresan da kullandığım dokulebilirmis care olarak mezoterapi ye başlayabiliriz dediCiddiye dökülme için ne verecek paylaşır mısınız