Arkadaşlar s4 mü iphone mu?

ben iki senedir iphone kulllanıyorum vee vazgeçebileceğimi zannetmiyorum..iphone kullanışlı ve çok güzel bi telefon..kesinlikle iphone

s3 çift hatlı olanı kullanıyorum....Samsung lar daha güzel bence...ıphone sevmiyorum....Ben alırken s4 henüz çıkmamıştı....Samsunglar daha kullanışlı bence....İlk kullandığınız zaman biraz büyük gelebilir ama insan alışıyor :)

s3 çift hatlı olanı kullanıyorum....Samsung lar daha güzel bence...ıphone sevmiyorum....Ben alırken s4 henüz çıkmamıştı....Samsunglar daha kullanışlı bence....İlk kullandığınız zaman biraz büyük gelebilir ama insan alışıyor :)

Bozocummm canım yaa inanamıyorum.synı zaman girdik ben buralara ipek olduktan sonra ara vermiştim.seni görünce eski günler aklıma geldi nasıl zlemişim tatlım ya.ama mesaj sayına bakınca okuyamadım :) meğer hep buralardaymışsın .neler yapıyorsun tatlım.
Bu arada konuya da hemen cvp verim:))) ben ıphone kullanıcısıyım.ama 1 ay içerisnde s4 almayı düşünüyorum.kullanımı daha kolay genişliği bence daha şyi zaten telleri artık bilgîsayar için kullanır olduk.face gir resim çek nette takıl derken büyüklük daha msntıklı .ama ben sony varya suda bile çekim yapan işte işyerinde kullansn arkadsşkar car çok memnunlar çok da ksliteli onun arasında kaldım.bir de onu araştırın derim.samsungşarın dez avantajı yere düştümü çabuk kırılır olması sağlam değil onundışında ıphone de bulunsn çoğu özelliklete sahip ve daha kullanışlı bende karasısım
Bozooo gel seni öpem kız:38:

Bozocummm canım yaa inanamıyorum.synı zaman girdik ben buralara ipek olduktan sonra ara vermiştim.seni görünce eski günler aklıma geldi nasıl zlemişim tatlım ya.ama mesaj sayına bakınca okuyamadım :) meğer hep buralardaymışsın .neler yapıyorsun tatlım.
Bu arada konuya da hemen cvp verim:))) ben ıphone kullanıcısıyım.ama 1 ay içerisnde s4 almayı düşünüyorum.kullanımı daha kolay genişliği bence daha şyi zaten telleri artık bilgîsayar için kullanır olduk.face gir resim çek nette takıl derken büyüklük daha msntıklı .ama ben sony varya suda bile çekim yapan işte işyerinde kullansn arkadsşkar car çok memnunlar çok da ksliteli onun arasında kaldım.bir de onu araştırın derim.samsungşarın dez avantajı yere düştümü çabuk kırılır olması sağlam değil onundışında ıphone de bulunsn çoğu özelliklete sahip ve daha kullanışlı bende karasısım

evet samsun gerçekten çok sağlam değil diyorlar.bn i phone umu defalarca düşürdüm.maşallah hiçbişey olmadıı..

evet samsun gerçekten çok sağlam değil diyorlar.bn i phone umu defalarca düşürdüm.maşallah hiçbişey olmadıı..

Aynen çoğu kişide duydum kırıldı diye.ama yine de aklım samsungda.sony almazsam kesin onu alırım.ıphone güzel ama bir çok şeyi kısıtlıyor işte. Ben de karasızım

Msj atıcam sana karazeytin :)

Camı çatlama olayı ben benim kızdan dolayı telefonu sigortalattım :) başıma geldi daha önceki telefonlarımın camını çatlattığı için :D

İlk çıktığı hafta S3 aldım ve iyi ki almışım.Asla denildiği gibi kırılma söz konusu değil bırakın kırılmayı çatlamadı bile ki bende kaç kez düşürdüm.İphone denilince benim aklıma direk '' kısıtlama'' geliyor.Hem keskin hatlarını hemde dış grünüşünü hiç değiştirmeyen ve kullanıcılarını sürekli kendi işletim sistemien mahkum eden bir telefon.Aldığım dönemde S4 olsaydı onu alırdım direk biliyorum.Şu anda Samsung sürekil kendini geliştiren İphone ise sürekli kendini tekrarlayan telefon kategorisinde onuda belirteyim.Biraz teknoloji meraklısıyımda.Hem araştırma hem tecrübe diyelim.Samsung tavsiyemdir :42:

İlk çıktığı hafta S3 aldım ve iyi ki almışım.Asla denildiği gibi kırılma söz konusu değil bırakın kırılmayı çatlamadı bile ki bende kaç kez düşürdüm.İphone denilince benim aklıma direk '' kısıtlama'' geliyor.Hem keskin hatlarını hemde dış grünüşünü hiç değiştirmeyen ve kullanıcılarını sürekli kendi işletim sistemien mahkum eden bir telefon.Aldığım dönemde S4 olsaydı onu alırdım direk biliyorum.Şu anda Samsung sürekil kendini geliştiren İphone ise sürekli kendini tekrarlayan telefon kategorisinde onuda belirteyim.Biraz teknoloji meraklısıyımda.Hem araştırma hem tecrübe diyelim.Samsung tavsiyemdir :42:

Öne güzel sçıklama yapmışsın kesinlikle katılıyorum.hep kendi işletim sistemi.o uüzden ıpad bile almadım kesinlikle samsung:52:

Öne güzel sçıklama yapmışsın kesinlikle katılıyorum.hep kendi işletim sistemi.o uüzden ıpad bile almadım kesinlikle samsung:52:

Geri tuşu sorununu söylemiyorum bile.Benim ufak bir yeğenim var.Arkadaşında İpad 1 mi ne varmış yok efendim neymiş o da İpad iki alacakmış (daha yaşı 9).Neyse dedesi aldı ama arada elime alıyorum almamla bırakmam bir oluyor.Bir uygulamaya giriyorum mesela dosyalara.Geri engellemesi var.Orta menü tuşuna basman gerekli o da hoop ana menüye atıyor.Yani demem o ki kullanıcı kolaylığı yok.Uygulama indirmek sıkıntı.Bir uygulamayı yapacak kendi sistemine ( itunes ) uyarlayacakta kullanıcılar indirecek.Ölme eşeğim ölme.

Son olarak şu düşürüp kırma mevzusuna gelmek istiyorum.Düşürme hızına ve düşürdüğün yere bakılırsa en sağlam telefon bile zarar görür.Sakar olmaz birazda kılıf korumasına özen gösterirsek telefonlarımızı uzun süre bizimle olurlar :51:

sony xperia z peki bunu hiç araştırdınız mı s4 ve sony arasında kaldım bende.belki başka arkadaşlara da fikir olur. Çok reklamı yok ama kullananlar dan duyduğum tüm telefonları atın gîtsin diyorlar taki bunu kullanana kdr.kıyaslama yapmak lazım ama bende karasızım

sony xperia z peki bunu hiç araştırdınız mı s4 ve sony arasında kaldım bende.belki başka arkadaşlara da fikir olur. Çok reklamı yok ama kullananlar dan duyduğum tüm telefonları atın gîtsin diyorlar taki bunu kullanana kdr.kıyaslama yapmak lazım ama bende karasızım

Şimdi sony markasının telefonlarına oldum olası güvenmiyorum.Çünkü sony daha çok ses sistemi üzerine bir marka telefon işine sonradan girdi.Tamam samsungta daha sonra girdi ama en azından kendini ciddi şekilde geliştirdi.Mesela ilk telefon markalarından nokia çok geriledi.Yani asıl önemli olan gelişebilmek.Gelelim sonylere.Etrafımda kullanan bir kaç kişi varçKimi iyi diyor kimi almaz olaydım diyor.Yani ihtiyaçlarını karşılıyorsa beğeniyorlar.Karşılamıyorsa yeriyorlar.Her üründe olduğu gibi.Yalanım yok çok fazla bilgim yok.Ama sonylere güvenmiyorum ama samsungtan sonra hangi marka dersen HTC derim.

Telefonu ne için kullanacağınıza bağlı biraz da. Genel bir cevap vermek gerekirse:

- İnternetteki karşılaştırma videolarını izleyin ve yazıları okuyun; her telefonun kendine özgü artıları ve eksileri var,

- Donanımsal özelliklerin karşılaştırıldığı siteler var; fiyatına ve donanımına göre tercih yapmak daha mantıklı. Pil performanslarının karşılaştırmalarına da bakın; akıllı telefonlarda pil performansı çok önemli. Örneğin Iphone pilini çok mantıklı kullanmasına karşın(ios sebebiyle) telefonu aktif olarak kullandığınızda diğerlerinden çok daha az gidiyor.

- Kamera karşılaştırmalarını inceleyin; her yönden diğerlerinden daha iyi denilen Sony'nin kamerasının s4 hatta s3'ün bile gerisinde kaldığı görünüyor(gece, puslu v.b farklı ortam çekimlerinde),

- Çarpma/düşme testlerini inceleyin; telefonumun sağlam olmasını istiyorum diyorsanız bu testlerde en başarılı telefonu görebilirsiniz. Genel olarak yüksek düşmelerde hepsinin ekranı kırılıyor. Ufak tefek çarpma/düşmelerde pek sorun olmuyor.

Onun dışında yüksek seviye telefonların hepsinde istediğiniz verimi alırsınız. Her türlü uygulama desteğini bulursunuz. Kısacası hepsi işinizi görür.

Son düzenleme:
Bozoo mesaj kurun dolu gönderemiyorum boşalt ırmısın:)

Canım sony xperia vardı ben memnundum sınra bir sinir anında yere attım parçalandı tuz buz:) sımdı sony ın eski model bişeyini kullanıyorum cezalıyım:) suan kullandıgımda yıllardır duruyor kullanıldı bişey olmadı. sony bence iyi.arıza cıkartmıyor.
s3s4 kullananlarda memnun. Eşim 2 tane iphone kullandı memnun kalmadı . Kişiden kişiye değişiyor ve aslında şans.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar teşekkür ederim yorumlar için hepiniz benim canımsınız. s4 almaya karar verdim. 1490 liraya buldum sipariş verdim. gerçekten çok sağolun:):54:

Back