Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Arkadaslar röfleden saclari dökülen ve sonradan saclari yeniden cikan varmi?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

merveoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
102
2
46
İstanbul
arkadaslar yanitlariniza cok ihtiyacim var, ben saclarimi tamamen actirdim ve uzerine 3 hafta sonra rofle yaptirdim sonuc saclarim yiprandi ve yandi, 2 ay gectiyaptirali eskisine göre cok fazla dökuluyor, banyoda inanilmaz dökuluyor. Forumda okudugum kadariyla saci yananlarin saci kopuyormus genelde ama benimki kökleriyle birlikte dökülüyor..Bir daha asla röfle yaptirmam simdi saclarimi dinlendiriyorum belimdeki saclarimi küt kestirdim, saclarımı kendı rengıne boyatıp daha da ellemicem, benımle aynı problemı yasayan arkadaslar var mı boyayı röfleyı bıraktıktan sonra saclar eskisi gibi gür oluyormu?? arkadaslar o kadar üzülüyorum kı anlatamam..umarım eskı saglıgına kavusur saclarım

Son düzenleme:
bende senin gibi muzdaripim, ben yıllardır yaptırım ama en son yaptırdığım şahıs saçımı mahvetti. özellikle önler koptu gitti. şimdi yavaş yavş çıkıyor ama o kadar iğrenç bi görüntü oldu ki anlatamam hiçbir şekle sokamadım. çok gür saçlı değilim zaten azdı saçlarım mahvetti pislik. şimdi koyuya boyattım elimden geldiğince bakım yapıyorum. seni çok iyi anlıyorum yağlarla bakım yap

aynen benim gittigim kuaforde bisi olmaz diye diye yakti saclarimi su an inanilmaz dokuluyor, dokulme rofleden sonra oldu, insallah gecici bi durumdur ve yeniden cikar, gercekten cok uzuluyorum resmen psikolojim bozuldu caresizce uzamasini bekliyorum fon bile cektiremiyorum daha cok yipranicak diye, banyo zaten kabus oluyo tel tel ipince cansiz saclar islaninca banyoda iyice mahvoluyo

röfle orieller başbaşına zaten saçı yıkpratıp azaltıyor..
ben 1 defa kullandım töbee ettim..
gölge felan okeyde röfle asla! yaptırmam..
saçım zaten seyrekti iyice seyreltmişti..
saçımı kremlerle zor açıyordum sert çalı gibi olmuştu saçlarım

Aynen bende nefret ettim, saclarin gürlügü eski haline döndümü peki rofleyi biraktiktan sonra?
Ben bekledim 2 ay kendine gelsin diye simdi koyu yapip bidahada oynamicam sacimla ama korkuyorumda cok dökülüyo, soruyorum kuaforlere röfle sac dökmez stress yapmıssındır diyorlar, gercı artık hic bır kuafore güvenım kalmadı

Son düzenleme:

röflem gidince düzeldi bolca kestirdim sık sık gitsin diye
uzadı düzeldi..
ama şuanda stresten mi mevsimsel geçişdenmi bilemedim saçlarım dökülüyor

Birde ben bayadır fön mak. ve düzleştirici tarzı şeyleri elime almıyorum bıraktım..

Duzelmesine coook sevindim oyle bi psikolojiye sokuyoki bu sac insani hic duzelmicekmis gibi hep dokulcekmis gibi,gercekten dokulmeye basladi belki rofleden belki stressten,birde rofle sac telini incelttigi icin iyice az gorunuyor,kendi sacim cikti 3-4 cm gerisi rofle yipranik yanik sac,Haftasonu bitkisel boyayla koyuya boyatip o sekilde uzaticam mecburen,duzeldi diyince icimi rahatlattin :) Sabretmem lazim ama daha cok yolum var

Son düzenleme:
canım röflede yoğun oriel var başka türlü zaten saçının rengini bi anda açamazlar ki
onlar saçının yıpranmasını pek ömensemezler..
orielde saçı yıpratıyor ve yakıyor
saçın dökülmese bilee kırılıyordur kesin ortadan kopar çünki yanıyor
röfleli saçda ütüsüz çamaşır gibidir
fönsüz bi işe yaramaz..
sürekli fönde zaten yıpranmış saç dahada yıpratıyor
röfleliyken saçım çalı gibiydi kremlerle yumuşatıyordumm
röfleden kurtulunca eski yumuşaklığına geri döndü saçım
bir daha tövbe ettim,
canım bi de üst üste boya yapıp daha çok yıpratma uzadıkça sık sık kestir gitsin röflen
İstediğin saça kavuşursun umarım

Dogru soluyosun canim ama dibi siyah geri kalani platin sari bi sacla dolasmak cok zor, rofleye devam edemiyorum daha cok acilcak yiprancak diye, bu sekilde 2 renk daha da sinirimi bozuyo, mecburen kendi rengine boyatmam lazim, 2 ay bekledim hic ellemedim, diplerine degdirmeden boyatabilirsem onu sorucam en azindan diplerim saglam kalsin

sac koklerın olmedıyse yenıden cıkıyo saclar...kı senın 2 yıl olmus...bence bakım falan yaparak toparlayabılırsın...bırde sac ıcın haplar var cok faydalı oluyo onlsrdan kullan...bence gec deıl

2 sene olmadi canim 2 ay oldu, o yuzden cok panikteyim napicagimi bilemiyorum, gercekten cok dokuluyor saclarim rofle yaptirdigima o kadar pismanim ki yanik saclar dokuluyordur sonra tekrardan cikar diye teselli ediyorum kendimi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…