Arkadaşlar rica ediyorum bir bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hiç bilemezsin arkadaşım telefonunu bakkala vermişti ve eşi polis
buradan bulmuşlar telefonunu

Şuanda işte gelince anlatacağım zaten.Sanırım arayan numarayı savcılığa vermek.Savcılıkta nasıl olsa anlatır ne olduğunu yani umarım.
Eger eşin de ne oluyor kimden buluyorlar diye merak ederse, gidelim şikayet edelim derse bilmiyor demektir. Ama sallamaz, üstünu kapatmaya çalışırsa sen git üstüne

Önüne gelen herhangi bir numarayı çevirip arayıp, sonra tepki görünce internetten aldım demek de çok basit bir numara.
Link atamayışı ve ciddi tavırları da bu ihtimali güçlendiriyor.
Bu dediginz sosyal medya internet bu kadar yaygın olmadığında yapılıyordu ama artk bi bayana ulaşmak sosyal medyadan cok rahat yapılıyo .rastgele numara aramak eskidendi

Yazdığınız içimi çok rahatlattı.Umarım dediğiniz gibidir.Savcılık deyince telaşlandı.
Gerçekten internetten bir numara alsa, linkini çok rahat atar, sonuçta onun problemi değil, başka biri paylaşmış, neden telaşlansın ki, olayın onunla alakası yok.

Adam bildiğiniz sap, uzun olarak sapık, bence sapsapık. Böyle rastgele telefon numaralarınarayıp kızsa hemen arkadaşına veren çok oluyor, telefon rehberindeki kızları başkasına aratan da oluyor. Eskiden bunların evden arayanları oluyordu. Siz kendiniz kesinlikle muhatap olmayın. Telefonunuzu değiştirin. Yabancı numarayı da açmayın. Türk erkekleri doğusu batısı fark etmiyor, hep bir aranma derdine, uçkur derdine düşmüş, memlekette ahlak hak getire. Siz panik yapmayın kesinlikle. Sizinle alakası yoktur bu olayın. Sesinizi duyup AA genç kadın la konuşacak diyecek çok gerizekalı yaşıyor.

Ama yaşadığım şehrin ismini verdi o yüzden telaşlandım.

Ama yaşadığım şehrin ismini verdi o yüzden telaşlandım.
Önemli bir ayrıntı değil. Sizin bir şekilde telefonunuzu alan sizden hoşlanan biri bile olabilir bunlar. Tepkinize göre yürüyecektir. Korkmayın. Eşiniz bir adamı arar olmadı ki bence en temizi bu olur, sonra gider numara değişimi yaparsınız. İnternetten bulma olayı hikaye, it kopuk dolu.

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız en iyisi yarın eşim arasın.Sonrasına bakarım artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…