- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
- 158
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
hiç bilemezsin arkadaşım telefonunu bakkala vermişti ve eşi polisİyide telefon benim üzerime kayıtlı değil, eşim ve ailem dışında kimseyle de konuşmuyorum.uzun süredir kapalı ve izole bir hayatım var.Hatta arkadaşım bile yok.Nereden tanıyacağını düşünüyorum bir türlü bulamıyorum.
Eger eşin de ne oluyor kimden buluyorlar diye merak ederse, gidelim şikayet edelim derse bilmiyor demektir. Ama sallamaz, üstünu kapatmaya çalışırsa sen git üstüneŞuanda işte gelince anlatacağım zaten.Sanırım arayan numarayı savcılığa vermek.Savcılıkta nasıl olsa anlatır ne olduğunu yani umarım.
Az önce telefon çaldı.Açtığımda karşımda gayet laçka bir sesle konuşabilir miyiz diyen bir erkek sesi çıktı.Kimsiniz dediğimde konuşmak için aradım dedi.Siz benim telefonumu nereden aldınız diye sordum.Twitter den aldım dedi.Benim telefonum orada açık değil görünmüyor nasıl olabilir böyle bir şey dedim, eskort olarak dönüp duruyor diye cevap verdi.Siz bana o linki gönderin ben savcılığa vereceğim dedim, ben banlayayım şimdi onu sonra gidip yarın ben vereyim savcılığa sizi nasıl olsa çağırırlar gibi saçma sapan bir cevap verdi.Bende öyle saçmalık mı olur beyefendi linki gönderin rica ediyorum bana dedim.tamam deyip kapattı.Sonra iki dakika sonra geri arayıp kusura bakmayın ben bir rakamı yanlış okumuşum o yüzden yanlış anlaşılma olmuş dedi.Çok üsteledim gönderin diye ama göndermedi ve yanlış anlaşılma olmuş deyip diretti.Ama yaşadığım şehir ismini vererek yazdığını söylemişti twitterda.
Şimdi arkadaşlar benim canım çok sıkıldı.Telefon zaten eşimin üzerine kayıtlı ve telefon numaramı bilen çok fazla kişi yok.Ben adamın yanlışlık olmuş sözüne inanmadım ama bir türlü ikna edip linkte attıramadım.Sizce ne dönüyor ne oluyor.Kafam inanılmaz karıştı ve sinirlerim bozuldu bana akıl verecek aklı başında insanlara ihtiyacım var.Şimdi ne yapmalıyım ve bu işin içinde ne vardır ?
[/QU.
Etrafta sizi çekemeyen evlilignizi kıskanan eşinizle ara bozmaya calısan biri varmı
eskort emel diye aratınca çıkanlardan biri mi?eskort emel olarak yazıyormuş söylediğine göre ve yanında telefon yazıp sayfadan veriyormuş.Benim telefonumla hesap alınmamış.
Yazdığınız içimi çok rahatlattı.Umarım dediğiniz gibidir.Savcılık deyince telaşlandı.Önüne gelen herhangi bir numarayı çevirip arayıp, sonra tepki görünce internetten aldım demek de çok basit bir numara.
Link atamayışı ve ciddi tavırları da bu ihtimali güçlendiriyor.
Bekledgm yanıt malesef yapıyorlar bilhassa eş ailesi cok gördük örneklerini temkinli olun prim vermeyin kimseyeEşim tarafından birileri var ama bu kadar ileri gidemezler sanırım diye düşünüyorum.
Onu da arattım eskort emel diye benim şehrimde biri çıkıyor ama verdiği telefon benim numaram değil.eskort emel diye aratınca çıkanlardan biri mi?
Bu dediginz sosyal medya internet bu kadar yaygın olmadığında yapılıyordu ama artk bi bayana ulaşmak sosyal medyadan cok rahat yapılıyo .rastgele numara aramak eskidendiÖnüne gelen herhangi bir numarayı çevirip arayıp, sonra tepki görünce internetten aldım demek de çok basit bir numara.
Link atamayışı ve ciddi tavırları da bu ihtimali güçlendiriyor.
cidden dediği gibi 1 numara hatası da yok o zaman.ay ne sapıklar var ya.valla ben dediğim gibi savcılık kozunu kullanırdım.Onu da arattım eskort emel diye benim şehrimde biri çıkıyor ama verdiği telefon benim numaram değil.
Gerçekten internetten bir numara alsa, linkini çok rahat atar, sonuçta onun problemi değil, başka biri paylaşmış, neden telaşlansın ki, olayın onunla alakası yok.Yazdığınız içimi çok rahatlattı.Umarım dediğiniz gibidir.Savcılık deyince telaşlandı.
Ama yaşadığım şehrin ismini verdi o yüzden telaşlandım.Adam bildiğiniz sap, uzun olarak sapık, bence sapsapık. Böyle rastgele telefon numaralarınarayıp kızsa hemen arkadaşına veren çok oluyor, telefon rehberindeki kızları başkasına aratan da oluyor. Eskiden bunların evden arayanları oluyordu. Siz kendiniz kesinlikle muhatap olmayın. Telefonunuzu değiştirin. Yabancı numarayı da açmayın. Türk erkekleri doğusu batısı fark etmiyor, hep bir aranma derdine, uçkur derdine düşmüş, memlekette ahlak hak getire. Siz panik yapmayın kesinlikle. Sizinle alakası yoktur bu olayın. Sesinizi duyup AA genç kadın la konuşacak diyecek çok gerizekalı yaşıyor.
Önemli bir ayrıntı değil. Sizin bir şekilde telefonunuzu alan sizden hoşlanan biri bile olabilir bunlar. Tepkinize göre yürüyecektir. Korkmayın. Eşiniz bir adamı arar olmadı ki bence en temizi bu olur, sonra gider numara değişimi yaparsınız. İnternetten bulma olayı hikaye, it kopuk dolu.Ama yaşadığım şehrin ismini verdi o yüzden telaşlandım.
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız en iyisi yarın eşim arasın.Sonrasına bakarım artık.Önemli bir ayrıntı değil. Sizin bir şekilde telefonunuzu alan sizden hoşlanan biri bile olabilir bunlar. Tepkinize göre yürüyecektir. Korkmayın. Eşiniz bir adamı arar olmadı ki bence en temizi bu olur, sonra gider numara değişimi yaparsınız. İnternetten bulma olayı hikaye, it kopuk dolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?