- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi Caulfield-
-
bu saçı açık kumralın üzerine nasıl elde edebilirim arkadaşlar...yardımcı olursanız sevinirim:))
hangı rengı tatlım benım sacımın rengımı yoksa hadıse'nın mı ? benım kı bal rengının uzerıne bakır ve dore karıstırarak elde edılen renk.acık kumralda da aynısını olucagnı dusunuyorum .ama hadıse nın kı nasıl olmus bılmıyorum ,renk yaa bal kopugu ya da kahve kopugu ama tek renk olmadıgından emınım
hadiseninkini merak etmiştim:))balköpüğü ve sarıdır herhalde dimi???
aynen cnm sacı sureklı boyamayla cok yıpratır dıe ben de koyulastırmaya karar verdım .sen bıraz daha acık ıstıyorsan ,bakır dore yerıne tam tersıne dore bakır tercıh etmelısn o zman ,dorelıgın yogun olup bakırlıgın golge gıbı gorunmesı .benım bu renkte bakırlı yogundu dorelık golge gıbıydı .
bende bıraz koyulastırıcam ,sole bal beya kahve tonları gıbı .sanırım hadısenın sac rengıne boyatıcam cnm
Hadisenin saç rengi de çok güzel ama senin şuan ki saç rengin gerçekten çok güzelmerak ettim ten rengin hangi renk? cildini soluk yada canlı mı gösteriyor bu renk? Birde makyajını hangi tonlarda yapıyorsun?
tatlım benım ten rengım bugday ama sımdı denızdı guneslenmeydı derken bronz oldu .cıldımı aslında soluk gostermedı kı soluk gosteren bı renk degıl yanı ama yıne de cok hafıf de olsa makyaj ıstıyor ,ama hangı sac rengı ıstemez kı rengı daha ıyı gostermek ıcın o da var .makyaj tonlarım benım bronz ve seftalı tonlardır ,rujlarım genelde nude tonlardadır ama aksam straptez gıydıgınde sacda kabrık masalı oldugunda mat kırmızı ve mercan kırmızısı ruj kullanıyorum gercekten cok cekıcı oluyor .aslında cok guzel sac rengı ama cnm dedım yaa 3 haftada bır zor geldı bana
Hımm şöyle bir düşündüm de evet gerçekten çok güzel olur canım kırmızı rujla
Bende buğday tenliyim de demekki bana da yakışabilirmiş bu renk ama evet 3 haftada bir yap sen boyayı yap sen boyayı o saçlar lastik gibi olur gerçi bakım yapılsa biraz engellenir yıpranması ama sürekli de bakım yapılamıyor. Sen ne zaman boyatıcaksın saçlarını hadisenin rengine canım?
tatlım evet belkı bakım sureklı uygulanırsa zarar gormez ama ,bızım boyle uyguladıgımız yaglarla degıl de bılınclı bır sekılde kuaofor de uygulanmalı 2 hafta bır dıye dusunuyorum.bırde sagdan solda duydugumuz yaglara para odeye odeye kuafor de uygulanan bakımla aynı esdeger de oluyor harcanan paranın mıktarı
cnm ben bu hafta ıcı kısmetse boyatacagım cekıp fotografını paylasırım cnm .
Aynen oyle canım zaten bu zamana kadar yaglara verdıgım parayla kac kere gtmıstım kuafore ama olsun yaptıgım bakımlar ıse yaradı ya onemlı olan o :) Merakla bekleyeceğim yenı sac rengınıı cnm
Bak şimdi yazdıklarından sonra avatarındaki rengi boyatamam..Bebişim var evden dışarıya zor çıkıyorum zaten
Bu yeni boyattığın rengi adını ve boyadığı boyayı sordun mu canım? Resimdeki renkte güzel..
tatlım sacımı boyatalı 2 hafta oldu .buraya yukleyecegımı belırtmıstım kusura bakma cnm ,foto makınem bozuldu eklıyemedım .ama demet akalın'ın fotosunu eklıyebılıırm .bu rengın aynısnı boyattım .ve cok memnunum acıkcası .çevremden de olumlu tepkıler aldım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?