Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadaslar resımlerdeki renklerde fıkrı olan var mı ?

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.121
373
arkadaslar bu renklerde fıkrı olan var mı ? iki foto da bal rengi var gıbı tek renk olmadıgı kesın ama tam ne renktır bu renkler ?

Eklentiler

• $DMT AK.png
    179,3 KB · Görüntüleme: 70
1.bal renqiyle küllü bir sarıyı karıstırmıslar sanki..
bal var ama sankı kullu degıl de karamellık de var gıbı ,bır de demet akalının yenı ask klıbındekı sac rengı bu .kendı hesabında nevocolor kullandıgını soylems ama bana pek ınandırıcı gelmedı yanı .demetın sacında da bal baskın ama bunu da cozemedım

walla onu bende duydum banada inandırıcı qelmedi koskaca demet akalın bizim bile süpheyle yaklastıqımız bir boyamı kullancak.

Onun renqide sanki cikolatayla balımı karıstırms deqisik ama qüsel bir renk olms.)

karamellık bnce kesın var aralardada ustekı resımdekı gibi soğuk sarı roflenın uzerıne boyanmış gibi geldı bana..hayrola suzancıgım yınemı değiştiriceksın saçını:))))önceden bu renk değilmiydi senın saçın?

yaa aslıcıgım hıc sorma .sacımı en son avatardakı gbı bakırdı .bakırı cok sevıyorum ama ılk boyamada .her yıkamada sacım cok kotu akıyor ,boyayalı 3 hafta sacım su anda bıldııgın turuncu oldu .bakır desen bakır degıl sarı desen sarı degıl .aka aka 3.haftada turuncu oldu .ben bunla basedemem,boya bya sacmı dayanır .neyse bu renklere donıyım dedım .eet 1.fotodakı renk eskı sacıımın 1 ton koyusu gıbı ama kuaofrlerde o sacımı tututramıyor sımdı bende bunların arasında kaldım.

demetin burdaki renkte flu duruyor ama; tv de gördüğüme göre bal köpüğü,karamel karışımı bi renk gibi.. ama küllü bir hali olduğu kesin.o yüzden kuaförü kaç renk karıştırarak bu rengi elde etmiş acaba ---diyesim geliyor

benim saçlarım küllü sarı idi sık balyajlı,üzerine akos vişne kızılı boyadım,aktıkça bakır-bal köpüğü oldu 1.resime çok yakın oldu

benim saçlarım küllü sarı idi sık balyajlı,üzerine akos vişne kızılı boyadım,aktıkça bakır-bal köpüğü oldu 1.resime çok yakın oldu

benım sacımda su anda 3 haftalık akmayla bıldııgmz turuncuya dondu demet akalının degı ama su 1.fotodakı rengı cok begendım .buna boyatmak ısıtoyrum kahve kopugu alsam olur mu acaba ? ama su anda cok kotu bır akma odugundan en ıyısı kuafore boyatmakda ama bı turlu su kuaforlerle renk konusnda anlasamıyorm .ben baska dıyorm onlar baska bısey cıkartıyo .en ıyısı foto gostermek sanırım .dıjıtal makınayla pc den cekıp gostersem dıjıtal da sac bıraz daha koyu gorunuyo aynı rengı vermıyo .en ıyısı orada nette gostermek sanırım tek cozum bu :) bu renkde 1.fotoya cok benzıyor

Eklentiler

• $cagla sıkel.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
canım bnce karamele boyat...2 3ten sora o rengı alır..sana da herşey yakışıo jnm ya :)))

cnm bu rengı bende cok sevıyorum ozellıkle aksam cok sık duruyor .ama kullanması cok zahmetlı sureklı makyaj ıstıyor ve 3-4 haftada bır tekrar komple boya ıstıyor yoksa akınca kullanılmayacak kadar ırenc bır turuncu oluyor .3 haftada bır boyatırım dıyorsan tavsıe edebılecegım renk ama yok boyatamam dersen hıc yanasıp dert alma derım, sahsen ben basedemedım ,3 haftada bır boyaya ne sac kalır ne para
bu renge ben baır dore demıstım .bakırlıgı yogun dorelerde aralarda golge seklınde gorunsun ıstedım. alt tengım bal rengıydı .ama bayag akmıstı ve dıp boyam 4-5 cm gelmıstı.sevgılı cnm kuaforumde hıc bana danısmadan orıel attı sacıma kıyametı kopardım en korktugum seydır bugune kadar hıc orıel attırmadım yıpranmasın dıye,beyfendı kafasına gore atmıs .sacım sıyah olur anlarım da bal rengıne orıelmı atılırmıs ,neymıs efendım bant olusmasın dıye atmıs.cok sınırlenmsdım cok renk bu tatlım ;

Eklentiler

• $ALIM4361.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 62

Renge hayran kaldıımmmmm ne kadar güzel bir renk o öyle
yapmayı çok istedim şimdi ama 3 haftada bir boyayamam ben kıyamam saçlarıma nasıl da yıpranırlar
Ben bu rengin biraz daha sarıya bakan bir tonunu istiyorum esasında onu da hangi boyayla elde ederim bilmiyorum :26:

aynen cnm sacı sureklı boyamayla cok yıpratır dıe ben de koyulastırmaya karar verdım .sen bıraz daha acık ıstıyorsan ,bakır dore yerıne tam tersıne dore bakır tercıh etmelısn o zman ,dorelıgın yogun olup bakırlıgın golge gıbı gorunmesı .benım bu renkte bakırlı yogundu dorelık golge gıbıydı .
bende bıraz koyulastırıcam ,sole bal beya kahve tonları gıbı .sanırım hadısenın sac rengıne boyatıcam cnm

Eklentiler

• $2hadıse.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $1.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 66

bu saçı açık kumralın üzerine nasıl elde edebilirim arkadaşlar...yardımcı olursanız sevinirim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…