Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar renk konusunda yardımcı olur musunuz bu rengi nasıl tutturabilirim ???

b936

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
8
0
6
Bursa
mrb kızlar 1 seneden uzun zamandır resimlerdeki saç rengini kullanıyorum. Ve hemen hemen her ay dip boyası için kuaföre gitmekten çok sıkıldım ama renktende vazgeçemiyorum çevremdekiler de çok yakıştırıyo. artık kuaföre daha fazla para dökmek istemiyorum öğrenci halimle sizce aynı rengi evde dip boya yaparak yakalayabilir miyim kuaföre sorduğumda kullandığı boyanın numarasını söylememekte çok ısrarcı bi bakıp anlayananız varsa lütfen yardım edin (( fotoları ekledim flash açıkken de kapalıyken de çektim daha iyi anlaşılsın diye

Kendi saçlarınız çok siyah. İlk önce açıcı sürüyordu değil mi? Çünkü direkt boya tutar mı bilemiyorum da pek.
Ama bence ilk olarak açıcıyla saç rengini açıyor. Daha sonra boyayı sürüyor olabilir.

Evet kendi saç rengim koyu renk ama oryal ya da herhangi bir açıcı kullanmadan direk boyayla bu sonucu alıyor kuaför

Şimdi gördüm konunuzu.

9.1 alın oksidanı da %9 luk olsun. Ama dikkat edin oksidanı fazla koymayın. Mesela bir tüp boya 50 ml ise oksidan miktarınız 40 ml olmalıdır. Eğer iki tüp 9.1 kullanacaksanız hesabı ona göre yapın.

9.1 SYOSS ve PALETTE boya markaları için geçerli değildir. O markaların numara sistemi farklı.

çok teşekkür ederim. rengin adı ne peki tam olarak

çok teşekkür ederim. rengin adı ne peki tam olarak

Küllü sarıdır. Biraz daha griye yakın dursun istiyorsanız yani mat bir sarı oksidanı %6lık kullanın. Eğer hafif turunculuk istiyorsanız %9lık oksidan kullanın.

Eğer %6lık oksidan kullanacaksanız bir tüp boya için (50ml) oksidanı 70 ml katmalısınız. %9 luk için yukarda ölçülerini vermiştim.

Kafanız karıştıysa ya da hesabı benim yerime siz yapın derseniz kullanacağınız oksidan çeşidini ve kaç kutu boya yeteceğini söylerseniz hesabı yaparım.

hangi markanın küllü sarısını almalıyım sizce ve saçımda evde boyamadan kaynaklanan bir çizgi oluşur mu

sadece dibimi boyayacağım için diğer kısımla renk farkı oluşur mu onu sormuştum

Dediğim gibi yapar iseniz ton farkı oluşmaz boyamaya boyalı olan yeren başlayıp renk aldıktan 10-15 dk sonra diplere geçmelisiniz. İkisi de eşit olunca HEMEN saç yıkanmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…