Arkadaşlar PTT'de çalışmak için kpss'de kaç puan üstü yapmak gerekiyor?

koresever

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
95
0
16
İstanbul
PTT'de çalışmak istiyorum fakat sitesinde eleman alımı için ne gerektiği hakkında bilgi bulamadım keza internette bir şey çıkmadı, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kızlar biri yardım ederse çok makbule geçer...:)

Sitesinde telefonu vardır bence telefon edip bilgi alabilirsin Ptt çalışmadıkça bunu bilen çıkmaz bence :) Bir de kpss puanın da tercihlere göre dğeişir belli bir puan söyleyemeyiz ki ayrıca bölümüne göre bile değişir bu puan olayı yani.

Son düzenleme:
mühendis kadrosu da 89 ile kapattı ama düz memurluklarda çalışanlar ptt den hiç memnun değil gördüğüm kadarıyla. iyice bir araştırıp düşün orayı bence. Çok yoğun iş yükü varmış ve de izinlerde sorun çıkarıyorlarmış işler yoğun olduğu için.

ben ptt çalışanıyım 2 yıllık mezunsan dağıtıcı kadrosunu tercih edebilirsin ben 90 la atandım 2008 senesinde ama 83 lede atanan vardı düz memurluk istiyosan 4 yıllık mezun olman gerekiyor onların puanlarıda 80-87 arası bişeydi

izinlerde sorun yok herkes her yıl 20 günlük izin hakkını kullanıyor ayrıca memnun olmayan kişileri anlayamıyorum hangi devlet kurumu dağıtıcısına ve memuruna 2500 maaş veriyo? evet iş yükümüz çok ama sosyal şartlarımız çok iyi bi kere maaş çok iyi özelde bi müdür bu kadar maaş almıyo sağlık yardım sandığımıza her personel otomatik üye olur ve özel sağlık sigortasından daha iyidir sgk ile anlaşması olan her özel hastanede muayne ameliyat olabilir doğum yapabilirsin ne kadar tutarsa tutsun o para hesabına yatar 2 yıl dan sonra tr nin istediğin yerine tayin hakkın var saymakla bitmez

Son düzenleme:
Ben onlisans mezunuyun ve ptt yi bende istiyorum. Bolum istiyorlarmi alimlarda benim bolumum yok sadece 3001 den tercih yapabiliyorum?

şartları süpermiş maaş 2300 diye biliyodum 2500 çok çok iyi.bende iibf mezunu olucağım seneye.kpps b den girip ptt ye atanmak istiyorum umarım olur.

valla benimde gonlumde ptt yatiyor ne yalan soyleyeyim..ankara merkez icinde 95 ustu almam lazim garantilemek icin..zor ama en azindan denemek istiyorum.

bende kamu yönetimi mezunu arkadaşım için sorayım
bu ptt ye girmek için çift yıllardaki kpss puanımı önemli
mesela 2013 de kpss ye girse olmuyor mu?
yada bide alan sınavına mı girmeli
bilenler aydınlatırsa çok makbule geçer

cift yillardaki puan gecerli.cunku b grubu memurluk ptt..
tek yillarda sadece uzman yardimciligi,denemen yard,mufettis yard (a grubu) ve egitim bilimleri icin giriliyor.

ben 3 yıldır ptt de memurum ve lisasn mezunuyum maaş 2300 önlisasn mezunu nasıl 2500 alıyor ki? rahatlığa gelince çalıştığın ile merkeze göre değişir. ben istanbuldayım ve zorlukları çok fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…