Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar biri yardım ederse çok makbule geçer...:)
Kızlar biri yardım ederse çok makbule geçer...:)
mühendis kadrosu da 89 ile kapattı ama düz memurluklarda çalışanlar ptt den hiç memnun değil gördüğüm kadarıyla. iyice bir araştırıp düşün orayı bence. Çok yoğun iş yükü varmış ve de izinlerde sorun çıkarıyorlarmış işler yoğun olduğu için.
ben ptt çalışanıyım 2 yıllık mezunsan dağıtıcı kadrosunu tercih edebilirsin ben 90 la atandım 2008 senesinde ama 83 lede atanan vardı düz memurluk istiyosan 4 yıllık mezun olman gerekiyor onların puanlarıda 80-87 arası bişeydi
izinlerde sorun yok herkes her yıl 20 günlük izin hakkını kullanıyor ayrıca memnun olmayan kişileri anlayamıyorum hangi devlet kurumu dağıtıcısına ve memuruna 2500 maaş veriyo? evet iş yükümüz çok ama sosyal şartlarımız çok iyi bi kere maaş çok iyi özelde bi müdür bu kadar maaş almıyo sağlık yardım sandığımıza her personel otomatik üye olur ve özel sağlık sigortasından daha iyidir sgk ile anlaşması olan her özel hastanede muayne ameliyat olabilir doğum yapabilirsin ne kadar tutarsa tutsun o para hesabına yatar 2 yıl dan sonra tr nin istediğin yerine tayin hakkın var saymakla bitmez
bende kamu yönetimi mezunu arkadaşım için sorayım
bu ptt ye girmek için çift yıllardaki kpss puanımı önemli
mesela 2013 de kpss ye girse olmuyor mu?
yada bide alan sınavına mı girmeli
bilenler aydınlatırsa çok makbule geçer