Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Demir eksikliği öyle bir yapar ki öfke dengesizlik takıntı şaşar kalırsın haline, vitaminlerine baktır ben demir tedavisi sonrası çok değiştim tavırlarım düzeldi resmen
Demir eksikliği öyle bir yapar ki öfke dengesizlik takıntı şaşar kalırsın haline, vitaminlerine baktır ben demir tedavisi sonrası çok değiştim tavırlarım düzeldi resmen
20 yaşındayım öğrenciyim 20 gündür bi anda sersemlik hissiyle dengesizlik oldu bende ve geçmedi bend çok taktım yürürken sallanıyırum gibi sağa sola gidiyorum kbb bölümüne gittim bir şey çıkmadı fiziğe gittim boyun düzleşmesi çıktı
Lütfen aynı içerikle defalarca konu açmayınız ve lütfen bir sorununuzla ilgili konu açacağınızda lütfen yazın, lütfen yardım edin yazmak yerine hastalık/sorun/yaşadığınız sıkıntı nedir anlatınız ki ona göre yorum yapılsın.