arkadaşlar polip aldıran varsa lütfen yardımm

Zeyytiin

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
502
238
323
Kayseri
merhaba arkadaşlar rahimde polip var ve ben merak ediyorum aldıranlar lütfen öncesini ve sonrasını anlatabilirmi. genel anestezimi yoksa lokal mi oldunuz hangiis daha iyi ve ben özelde değil üni.hastanesinde olcam.ve henüzsıra gelmedi çok tedirginim.olanlar ricam beni biraz olsun rahatlaatacak açıklamaları bekliyorum.

canım ben haziran ayında histereskopi ile aldırdım polipimi genel anestezi ile oldum
o ay kanamam uzun sürdü 15 gün az az kanama devam etti ama bazılarında kanama az sürüyormuş
ayrıca ameliyattan sonraki ay da adetim çok yoğun oldu sonrasındaki aylar ise adetlerimde kanama miktarım öncesine göre baya azaldı 7-8 gün oluyorken 5 güne düştü adetim
ameliyat rahim duvarının ince olması için adetin bitince ertesi gün filan yapılıyo
telaş yapma anestezi ile olduğu için acı olmuyor sadece sonrasında biraz adet sancısı gibi sancı oluyor ama o da uzun sürmüyor
yalnız önemli husus yaptıracağın doktoru iyi araştırman rahime zarar verilmemesi için işinin ehli bir doktor olmalı

teşekkür ederim cnm cevap verdiğin için.doktor üniversitede yard.doç. bilmiyourm iyi bir doktormu inşallah iyidir.özel biraz pahalıydı.ya genel anestezi beni korkutuyor sezeryanda oldum ama yinede korkuyorum işte .allahım hayırlısıyla olsaydım.birde ben adet oldum bugün ilk günüydü dotoru aradım ikinci gün yasmin kullanmaya başla doktor uygun olduğu gün seni çağırcaz dedi. heralde adeti kesmek için kullandırıyor demi ya önce pek anlam veremedim heralde onun için demi

birde ameliyat ne kadar sürdü aynı gün çıktın mı hastaneden.ben sordum aynı gün çıkarırız dedi
genel anestezi daha rahat bence uyuyosun uyanıyosun olay bitmiş ...
doktor hiç önermedi ama lokal istemezdim ben şahsen gerilirdim ameliyat boyunca
bana adetin bitince ertesi gün yapıcaz ameliyatı demişlerdi ama özel hastaneydi üniversite hastanelerinde durum nasıldır bilemiyorum
ben ameliyattan önce yasmin kullanmadım onu neden verdiğini bilemicem maalesef
benim doktorum çok ısrar etmeme rağmen aynı gün taburcu etmedi beni 1 gece gözetim altında kalmamı istedi ama aynı gün de çıkılabiliyor çünkü ameliyat alttan olduğu için kesik vs. hiç bişey olmuyor
çok gözünde büyütüp sıkıntı yapma diğer ameliyatlar gibi değil basit bir işlem sadece

dün itibariye polipi aldırdım özel hastanede.pahalıya patladı ama çokşükür kurtuldum inş sıkıntı olmaz bi daha.korkulacakbişiy yokmuş genel anesteziyle yapıldı.az bi ağrım oldu ama 1 saat içinde geçti oda.merak edenler olursa die yazdım.

Selam aldirdiktan sonra. Gebelik oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…