arkadaşlar pierre cardin 2080 bebek arabası kullanan var mı? llütfen yardım edin..

aysen02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
50
4
48
arkadaşlar pierre cardin 2080 bebek arabası aldım ama hiç içime sinmedi benim kafama takılan bu tarz arabalşar bebek açısından rahat oluyomu acaba bana iç hacmi çok dar gibi geldi. bebeğim şimdi çok rahat sığıyo ama sanki ilerde omuz tarafını sıkacakmış gibi geliyo. bu tarz bebek arabası kullanan varsa lütfen yardım etsin eğer kullanışlı değilse kullanmadan değiştireyim bari..
(konu başlığına bakıp geçmeyin yorum yazın lütfen :))
ürün bu Pierre Cardin PS-2080 Çift Yönlü Bebek Arabası GittiGidiyor'da 83546495

bende araba arayışı içerisindeyim.bu arabayı alcam gibi ama evet biraz dar geliyor banada...diğer özelikkleri iyi ama.
çift taraflı kullanışı katlanması kolay hoşuma gitmişti ama baby 2 go nun bi kaç modelini gördüm bu arabaya göre gayet geniş.
bi arkadaşımda geniş olmasını önerdi hep bilmiyorum ne alacagım...

ben şimdi kullanıyorum ama çok memnun değilim tek avantajı kolay katlanıyo olması.içi dar gibi görünüyo ama 3 yaşındaki yiğenimi oturttum gayet rahat sığdı fakat sepeti çok küçük ve arkada cebi yok. ön yada arkada bardaklık olması biberon açısından çok iyi oluyomuş. bi dünya parayı sadece adına vermişim.

bende bu arabayı almayı dşünüyorum kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.kolay açılıp kapanması ve hafif olması dolayısıyla düşünüyorum ama merak ediyorum yorumları.

Merhaba ben kullanıyorum ve memnun değilim. çocuğun içine sığmasını geçtim arabayı sürmesi çok zor, sürekli ayağım tekere çarpıyor. itme kolu çok aşağıda olduğu için baya eğilerek sürmek zorunda kalıyorum, tavsiye etmem. ayrıca açılıp kapanması uğraştırıcı ve tekerler ufacık bi yükseklikten bile çıkmıyor..

Merhabalar. Öncelikle bebek arabanız hayırlı olsun. Bebek arabaları konusuna fazla takılmayın. Çünkü genel olarak bebek arabaları bebeklerin rahat edebileceği ergonomide yapılıyor. Yani dar olması bebeği fazla etkilemiyor. Yalnız size bir tavsiyem olacak. Bebek arabası almadan önce şu linki Puset ve Bebek Arabaları tıklayıp burada yer alan bebek arabalarını inceleyin. Özellikle fiyatları gittigidiyor, hepsiburada gibi satış yerlerindeki fiyatlarla karşılaştırın. Aynı ürünleri çok daha hesaplı bir şekilde alabileceğinizi göreceksiniz. Üstelik kapıda ödeme seçeneği de mevcut. Kıyaslayın, inceleyin lütfen.

Puset ve Bebek Arabaları

aynı arabadan bende kullanıyorum, ilk 6 ay için içine oturtulan pusetiyle birlikte suan için memnunum cok hafif ve katlanması kolay, ayrıca çift yönlü olması da bi avantaj, yalnız sürme kolu biraz alcak uzun boylu annelere göre degil yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…