Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar ovulasyon testıme bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.791
133
33
Arkadaşlar ilk kez ovulasyon testı yapıyorum bu ne demek

Eklentiler

• IMG_20190709_121616.jpg
    IMG_20190709_121616.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 47
Negatif. Lh hormonu henuz yumurtlamayi tetikleyecek kadar yukselmemis.

Negatif. Lh hormonu henuz yumurtlamayi tetikleyecek kadar yukselmemis.
Ya zaten yumurtalarım 16 ve 19 mm doktor dedı yanı yumurtlamaya yaklaştığı zaman da böyle ikinci cizgi cıkıyor mu

Evet. Kimilerinde boyle baslayip giderek koyulasiyor, kimilerinde 1 gunde pik yapiyor. Regl yaklasinca da boyle daha silik cizgi cikabiliyor.

Ben geçen ay laboquick ile ovülasyon testi yaptım. İkinci çizgiyi sadece 2-3 gün çok silik gördüm. Yani yukarda sizinki kadar bile belirgin değildi. Meğer o zaman yumurtlamışım. Yani kaset testler herkeste olması gerektiği gibi sonuç vermeyebiliyor

Eger laboquick kullaniyorsan ve tam pozitif yakalayamazsan gerilme. Bende ve burada gordugum kadariyla birkac kiside daha tam pozitif olmuyor. Sanirim yumurta takibindesin. Doktorun soyler zaten kesin olarak ne oldugunu.

Eger laboquick kullaniyorsan ve tam pozitif yakalayamazsan gerilme. Bende ve burada gordugum kadariyla birkac kiside daha tam pozitif olmuyor. Sanirim yumurta takibindesin. Doktorun soyler zaten kesin olarak ne oldugunu.
Oben adı canım evet dün 16 19 du sanırım cok az kaldı cuna tekrar gideceğim doktorun yanına yumurta catladı mı dıye bakacak

Ben geçen ay laboquick ile ovülasyon testi yaptım. İkinci çizgiyi sadece 2-3 gün çok silik gördüm. Yani yukarda sizinki kadar bile belirgin değildi. Meğer o zaman yumurtlamışım. Yani kaset testler herkeste olması gerektiği gibi sonuç vermeyebiliyor
Anladım canım bakalım bu 3 gun boyunca ilişki denıycem hayırlısı

Back