• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar öss yi kazandim,acil yardim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
ARKADAŞLAR 4 YIL ARADANSONRA BU YIL ÖSS YE GİRDİM.ÖZEL Bİ SEKTÖRDE TIBBİ SEKRETERİM.EA MEZUNUYUM.AÇIK ÖĞRETİMDEN HEMŞİRELİK YAZILABİLİRMİ?YANİ HEMŞİRELİK İSTİYORUM.NE YAPMALIYIM .?PUANLARIM:
EA1:285,424
SÖZ1:301,062
SAY1:242,589
SÖZ2:271,140
EA2:256,018
ŞİMDİ İSE 0,3 AOPPLİ
ALAN DIŞI TERCİHLER İÇİN PUANIM:
SAY1:196,980
SÖZ1:254,672
SÖZ2:224,750
fisfisfis:uhm:CADIARZU

öncelikle hayırlı olsun evet arkdaşım kesinlikle hemşirelik bölümü açıköğretimde yok. eğer sağlıkla ilgili bir bölüm istiyorsan laboratuvar ve veteriner sağlık var açıköğretimde ama o da 2 yıllık.

ben türkiyenin bu okul ve puan sistemlerini hic anlamiyorum :sm_confused:

Hemşirelik ortak alan olduğu için puan kaybın olmadan (0.8 aobp lı olan puanınla) tercih yapabilirsin ama açıköğretimden okunmaaz diye biliyorum ben yerimseniben

bu puanlar orta öğretim başarı puanları eklenmiş puanlar diye düşünüyorum ki
bu puanlarla bence hemşirelik okunmaz :1no2:
oçık öğretimde hemşirelik yok hemşirelik uygulama gerektiren bir okuldur ayrıca sengözlerimebaksanab

evet 4 yıllık hemşirelikler say 1den 300 küsürle okunuyor..fakat şöle yapabilirsin hemşirelik le ilgili 2 yılık dgs geçişleri olan bölümlere gidip kendine güveniyorsan geçiş yapabilrisin..

evet 4 yıllık hemşirelikler say 1den 300 küsürle okunuyor..fakat şöle yapabilirsin hemşirelik le ilgili 2 yılık dgs geçişleri olan bölümlere gidip kendine güveniyorsan geçiş yapabilrisin..

:uhm: say 1 den tercih yapınca yüksekokul yani 2 yıllık olmuyor mu? 4 yıllık olması için say 2 puanı gerekiyor diye biliyorum ben..

2 yıllık hemşirelikler 0.3 katsayılı puanla alır say 1 puanın yeterliyse ve hemşirelikte ea ile ortak alandaysa yazabilirsiniz bende bu sene 2. defa girdim ve kazandım tarih yazıcam

Back
X