Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorunun büyükse fakülte hastanelerine gitmeni tavsiye ederim
geçmiş olsun
evet aynen bnmde o işlemlerden geçmem lzm istda var mı önerebileceğiniz ortodondist???
canım umarım kurtuluruz ikimiz de
amon-ra sana tavsiyem ortodonti uzmanını bekle
bu işi çok iyi yapan plastik cerrahlar vardır, tabiki
ama diş hekimliği fakültelerinde 1 sene okutulan oklüzyon adlı dersten anlamazlar
travmatik oklüzyona neden olunursa durumun şu ankinden çok daha kötü olabilir
çene ameliyatlarında uzman bi estetik cerrah seçmen gerekli aksi takdirde
bu iş ayrı uzmanlık gerektirir çünkü
evet aynen bnmde o işlemlerden geçmem lzm istda var mı önerebileceğiniz ortodondist???
amon-ra sana tavsiyem ortodonti uzmanını bekle
bu işi çok iyi yapan plastik cerrahlar vardır, tabiki
ama diş hekimliği fakültelerinde 1 sene okutulan oklüzyon adlı dersten anlamazlar
travmatik oklüzyona neden olunursa durumun şu ankinden çok daha kötü olabilir
çene ameliyatlarında uzman bi estetik cerrah seçmen gerekli aksi takdirde
bu iş ayrı uzmanlık gerektirir çünkü
arkadaşlar ankarada tavsiye edebileceğiniz ortodontist var mı?25 yaşındayım bana çene ameliyatı olmam gerektiği söylendi,ama ameliyattan önce tel tedavisi olmam gerekiyor,şimdiden teşekkürler kızlar a.s.
çarpaşık tıkışık sıkışık dişler için estetik diş kaplama lamine laminat degil TEL TAKACAKSINIZ..dişinizi kaybetmeden güzelce biraz zahmetli ama kesinlikle sonucları güzel bir yöntem..
görüntü önemli degil.. teller cıkınca cok güzel oluyor
istanbulda bakırköyde carusel kaşısında razmik bey var.. iranlı biri( yanlış degilsem ) tanıdıgım herkes ona gidiyor ve örnekleri cok güzel. rontgene bakıp cene ameliyatı gerekli gereksiz mi hemen söler ve yönlendirir...
razmik bey için butun istanbulda ki herkesi telleyen adam bile diyebiliriz
caruselin önünde durun ve karşıya bakın. karşında capraz köşede bir eczane var onun hemen üstünde muayenesi var
benim 20lik lerim sorunlu gömük. onlar alınacak sonrada mecburen tellecem
bılmıyrm cnm cesaret edemıyrmm şefaf olanlarda var ama nebilimm
Vallahi şekerim bana da çene ameliyatı dediler ama cok cok gerekli durumlarda yapılsın bence.ben cok doktor gezdim bir tanesi dedi bana kendi kızım olsan gonlum razı olmaz varsın hafif dişleklik olsun nolcak yani ne gerek var ameliyata dedi.bazıları diş cekelim dedi.ben ikisine de razı olmadım alt çene ile ust cene arasında şimdi 2mmlik fark var ama ben takmıyorum bile düzgün dizili yeter bana eylulde tellerimde cıkıyor ohh:))
Buarada bir arkdaşim anlatmıştı kopek dişini çektirmiş kökü cok uzundu burnumun yanında cukur oluştu yarım bezelye kadar dedi.ama sonradan 6 ay gibi bir surede snaırım dolmuş.bu da aklında bulunsun iyi düşün o kadar kolay bıçak altına yatma derim.cerrahlara kesip biçmek normal geliyor nasılsa işleri o
canım ameliyata gerek yok,benim çene problemim var dişlerimde hiç bir sorun yok kesinlikle ben de tel tedavisini tavsiye ederim hiç bir şey kendi dişinin yerini tutamaz git bir kaç doktorla görüş bakalım ne önerecekler olumunekankayizsmile