Yanlışın var ben gerçekten çok seviyordum ama bunu bana yapınca sevgim azaldı allah kimseye vermesin böyle seyKonu bdv'lik.
Sevmiyorsanız ayrılın. Neden sizi öyle başkası almasınmış?
Doğru soyluyorsunBeni böyle kimse almaz derken?
Mal (eşya) mısın sen?
Bi duruşun yok mu hayata dair!
Ondan ayrıl ve yere sağlam adımlarla bas..
Birine kendini yamamaya çalışma..
Seni seven sen olduğun için sever zaten..
Bazı erkekler o kadar acımasız oluyor ki bir an bile uzulmediBebegine acimayan sana acir mi arkadasim
Yanlız ben istemedim bebegimi kaybetmekAyrıl tabi ki ayrılmazsan ikinci kürtajı da yaptırırsınız siz bu gidişle.
Diyordu ama sonra dediki evlenmicem daha okulum varNeden hala yanindasiniz ?
Evlenelim fln diyo mu
işte yine istemezsin o yine zorlarYanlız ben istemedim bebegimi kaybetmek
Bende öyle düşünüyorum allah inşallah acı mi görürEvlenmek icin okulum var diyor ama birlikte olmaya devam ediyor cocugu aldirdiktan sonra da birlikte olmaya devam ettiniz muhtemelen arkadasin dedigi gibi bu adamla bu sekilde devam etme daha fazla acilar yasamamak icin bi an evvel ayril
Bdv konusu derkenKendine kötülük etme canim, nefsini ve duygularini bir kenara koyup kendin icin en iyi olan karari ver. Batti balik yan gider diyip pes etme, vazgecme kendinden. Sahsi fikrim o kisiyi hayatindan cikarman lazim. Seninlevir gelecek dusunuyormus gibi gelmedi bana. Daha cok canin acimadan bir karara var. Allah yardimcin olsun cuma gunu hurmetine.
Yalniz bu konu bdv konusu bence. Moderatorler daha iyi bilir gerci.
O okypete
Bdv konusu derken
Ya suana kadar beddua etmediniz çok teşekkür ederimBir derdim var, basligi.
Orda daha cok okunur, daha cok fikir alirsin diye yazdim. Gerci cogunluk ayril bu adamdan diyecektir.
Ya suana kadar beddua etmediniz çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?