Gebeliğe Hazırlık arkadaşlar okuyup yardımcı olursanız çok sevinirim.kafam çok karışık.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aysima2429

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2019
12
1
6
52
arkadaşlar merhaba.
ben agustos 27 de adet gordum.11 eylülde 8 gun suren mınık mınık pembe lekem oldu.30 eylülde test yaptım negatif.kan verdim sonucu 0.100 çıktı.fakat 2 ekimde yani iki gundur pembe leke ile baslayan açık renklı çok hafif kanamam var. toplamı 1 ped bile değil. sadece lavaboya gidince damla şeklinde. ne yapmalıyım sizce? tekrar kan vermem gerekirmi?
lütfen cevap verin rabbim herkesin gonlune gore versin.

Bir kadın doğumcaya muayne olun kan vermek yerine başka sorunlar olabilir...
Bende de buna benzer seyler olmuştu 3 sene önce polikistik over çıktı ki benimde adet im her zmn gününde gelirdi...

hayır hayır doktora adetinizin 2.günü gidin o size ilişki ve iğne vurulma günü verecek.siz söyleyin 1 yıldır olmuyor çatlatma iğnesi denemek istiyorum diye. özele gidin yalnız devlette iş uzar

Kan testlerinde betahgc denen bir hormona bakılır 1- 5 arası gebelik negatiftir. Genellikle beraber katlanarak artacağından adet tarihinizden itibaren geçen zamanı düşünürsek hamile olmama ihtimaliniz düşük . ilk günler bile 200 300 çıkmalı hormon. Yine de bir kadın doğum hekimi ne muyane olun hem içiniz rahatlar hem de kist varsa tedavi olup hamileliğinize engel olmasının önüne geçersiniz.

cok tesekkür ederim cevap için.adet oldum. bakalım artık bu ayı bekleyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…