Arkadaşlar okumadan geçmeyin sadece okuyun

elifbursa86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
6.862
4.434
178
stanbul-Ankara Uçuşumuz Sırasında Farkedilen;
TÜM TÜRKİYE'Yİ YERLE BİR EDEBİLECEK BÜYÜK DEPREMLER İÇİN HERGÜN KUZEY ANADOLU FAY HATTI'NIN ÜZERİNDEN CHEMTRAIL SPREY YÜKLÜ UÇAKLAR BIR YILDIR YOĞUN OLARAK GEÇİYOR !

24 Saat Canlı Yayın Yapılan Bu Linki Tıklayınızve Hava Hareketliliğini Seyrediniz: http://www.flightradar24.com/data/airports/ist/
...
Uçaklar İstanbul-Muş arasındaki Kuzey Anadolu Fay Hattı'nın bittiği yerde radarda kayboluyor, açıkça niyetlerini belli ediyorlar.

Yolcu uçağı radarında olan ve Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde seyreden uçaklar Chemtrail Spreyleme yapan uçaklardır, bunu da takip ettikleri yönden anlıyoruz, direkt Kuzey Irak'taki havaalanına değil de fay hattı üzerinden hiç sapmadan dolaşarak havaalanına gidiyorlar.

Fay hattının bittiği yerde radarda kayboluyorlar, bu da büyük depremleri tetiklemek için yapılan türden bir Chemtrail Spreyleme faaliyeti olduğunu gösteriyor.

Uzmanlar çok yakında Büyük Marmara Depremi olacak dedi, Bolu depremi ve ardından medyada yer almayan 2 Marmara Depremi'nden sonra yeni hazırlıklar olduğu görülüyor. Bu resmi gördükten sonra artık hiç kimse Türkiye'de doğal depremler oluyor diyemeyecek.

ben mi anlayamadım acaba? Uçaklar kimin,rastgele nasıl uçabiliyorlar,uçak uçunca deprem riski mi artıyor ?Anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…