arkadaşlar okb olan varmı?

ececansuece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
191
10
13
29
saçma sapan şeylere takılıyorum iyice psikolojim bozuldu.

Okb ki arkadaşlarım bende yaşadım bunu tek çaresi var Allah'a derinden dua etmek hissederek etmek ve bu hastalığa karşı gelmek onun emrine uymamak sen kimsin diyebilmek. Senin beynini sen yönetebilirsin okb genelde kalbe vesvese verir sonra kalp bınu almaz beyne atar beyin ise odaklanmıştır beynin aklın oyunlarına gelmemeye kalbi dinlemeye kalpte Allah'ı kendinizi bulmaya bakın son olarak ben bunları nasıl atlattım derseniz Uğur koşar kitapları ile ama tabii asıl ve önce Allah'a dua ile.

Çok güzel yazmissin. Rabbim kalbimize ferahlık versin

Çok teşekkür ederim amin Rabbim her daim ferahlık versin kalbimize. Bu arada unutmayın ki boş eve hırsız girmez vesvese yani okb de dolu kalbe iman dolu kalbe girer Allah'a daha yakın oluruz böylece daha çok dua ederiz daha çok anarız Allahı. Şöyle düşünün boş bir kalbe vesvese gelse ne olacak ? Aldırış bile etmez neden çünkü boş kalp o yüzden sıkıntının içindeki güzelliği ve aşkı görelim ki sıkıntıdan kurtulalım

benim durduk yere aklıma okb geliyor artık dayanamaz oldum yaşayamaz oldum

Yorumlarda kendimi gördüm ben de okb olduğumu kendim araştırma yaptıktan sonra anladım daha sonra bi uzmana başvurdum tavsiyeleriniz güzel teşekkuler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…