Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadaşlar nolur okuyun we yardım edin ihtiyacım war:(

tuubaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
87
0
86
İzmir
kızlar ben sarışındım bikaç boyamadan sonra saçımı kahve yaptım oda açıldı saçımı palettenin tarçın bakırına boyadım ilk seferde güzel oldu çok beğendim 1 ay sonra akınca tekrar boyadım ama zemin akıp açık renk olunca bu sefer o bakır rengini elde edemedim .bnm istegim hani şu bakır tellerin rengi gibi bşy istiyorum yani hafif koyu ama kırmızılık olsun istiyorum bana yardım eder misiniz tarçın bakırın içine ne karıştırabilirim kaç aydır bakır rengi içn uğraşıyorum ümidimi kaybetmek üzereyim senağlama

Şimdi canım bir boya saça 1 sefer boyamayla hemen oturmaz.ha oturur fakat kendi rengin olur saçın röflesiz olur o şekilde.şimdi tarçına boyadım diyorsun dipler farklı oldu.Şimdi önce bu sorunu bi açıklığa kavuşturalım..

Dip boya yaparken dipten yeni saçların çıkmış olduğu için önce uçları boyayacaksın.30 dakika kadar diplerin hariçdiğer boyalı kısmı boyadıktan sonra.diplere vuracaksın oda bi 20 dakkada açıyor zaten saç işlem görmemiş yeni uzamış olduğu için.

tahmin ve tecrübelerime dayanarak.aynı tarçın boyadan alıp benim dediğim gibi boyarsan işin çözülür.saçım yanar diye korkma fazla bekletmeyle zaten boya bi yerden sonra alacağı rengi alınca zaten daha tutmuyor.

bence senin aradığın kesinlikle loreal serisinde var tatlım git bi kozmetikçiye söyle onlar sana yardım eder...ama benim tavsiyem loreal Recital Preference 6.64 - Bakır Kor Kızıl gibi geldi...yinede internetten bak..

Canım ben kumral bakırdan 1 tüp, lal kızlından yarım tüp karıştırıp boyuyordum.Bakırlık ve kızıllık oluyordu ama kızılı çok baskın olmuyordu.Hem güzel de oluyordu.

cewap weren ütün arkadaşlarıma t.ederima.s. ben bugün palette tarçın bakırın içine karıştırmak için yine palette nar kızılı aldım sizce ikisini karıştırsam nasıl olur fisfisfis

bence hoş olur ayarlayabildikten sonra tahminim ışıkta parlıcaktır kızıllık tarçın ağırlıklı görünecektir.ama dediğim gibi boya önce uç sora dip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…