• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri arkadaslar nolur bir bakın sadece 2 dakika

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
kızlar ben thalianın gelinliğini önceden beri çok beğeniyorum bu sene içersindede düğünüm var o gelinliği diktirmeyi düşünüyorum.tek farkla o gelinlik kırık beyaz ben bembeyaz olsun istiyorum.foto yükleyemiyorum iki dakika google dan thalianın gelinliği diye bakıp bana bi yorum atarsanız çok mutlu olurum hadi kızlar nolurrr:)

Üst kısmı narin ve güzel ancak etekleri fazla mı kabarık, biraz daha çapı küçük olsa daha iyi durur diye düşünüyorum.

$3rn2u.jpg

çok cici bence... ben de bu tip eteği seviyorum gelinlikte.... üstü bıraz daha kapalı olabilir mi sanki.?

çok kabarık değil mi bu gelinlik gerçekten? bunu taşıması, kontrol etmesi bile çok zor olur. biraz daha az kabarık olsa çok daha güzel durur bence...

Tatlım gelinligin modeli güzel ama bi acayiplik var,belinden sonraki yer birden kabarıyo yani pörtlemiş gibi ve resimdeki kumaş dikim çok adi duruyo valla.Gerçi diktirecegin zaman herşeyi anlatırsın detayli.

kolları çok aşağıda,etekleri de çok işli..daha güzel modeller var ,onlara bak..buna takılma sadece

Back