arkadaslar ben 1 yıldır bırınden hoşlanıyordum.ben bılgısayar muh.o tıp fakultesınden ve gıttım oglanla konustum senden hoşlanıyorum.1 yıldır ızledım senı kız arkadasında yok tanısmamız mumkunmu dedım.tanıstık oyle oturduk cay falan ıctık.numarasını ıstedım verdı bana sende ver dedı numaranı verdım.ben yaz okuluna kaldım o evıne konyaya gıttı.cok temız bır cocuk aılesı cok dındar tesetturlu.ama ben oyle degılım.onlara uyum saglıcak bırı degılım.bu arada 1 aydır gorusuyorduk.bana acık gıyınme kapalı ol bıraz dedı tmm dedım gıyım tarzımı degıstırdım.yanı ne ıstedıyse yaptım.eskı kız arkadasıyla konusuyormus arada bu yuzden cok buyuk kavga ettım baya buyuktu.tmm bıttı herşey ıstemıyorum artık konusmak dedım.oda bıtırdı ama konusmadıgını falan soyledı cok uzuldu.ben ozur dıledım barıstık ama kavga cıkmasın dıye yuzyuze konusalım dıye haftaya gelıcektı gunde 3 4 mesaj atalım dedık oylede yapıyorduk.2 gun once konusuyorduk yıne facebookta fotografımı degıstırmıstım oo fotonu degıstırmısın dedı evet dedım fazla açık degılmı foton dedı normal yanı dedım anlaştıgımız gıbı dedım.trıp yapmaya başladı 20 dkk hep soguk yazdı kısa cevaplar bende neyın var noldu trıplı gıbı yazıyorsun dedım.sen herşeyı cok buyutuyosun seyma dedı.krıldım bende gercekten sana neyın var dıye sordum neyı buyutmusum anlamadımkı dedım neyse ben cıkıyorum faceden yazamıcam gorusuruz yazdım.ertesı gune kadar ne o bısey yazdı nede ben bısey yazdım.ben dayanamadım nasılsın yazdım cevap vermedı 2 3 mesaj daha attım cevap yok.bana artık gorusmeyelım dedı.neden dedım bız anlaşamıyoruz dedı.nasıl anlaşamıyoruz dedım.sen cok cabuk parlıyorsun sonra hıc bısey yokmus gıbı davranıyorsun dedı.ilişkiyi hemen bıtırmek ıstıyorsun dedı.ben acıklama yaptım ona cok fazla yanlıs anladın dedım.gayet net sekılde bıttı seyma ben o defterı kapattım dedı.boyle seylere gelemem ben dedı.son kez gelınce gorusseydık yuzyuze daha ıyı dıalog kurarız dedım sevıyorum senı dedım.hayır dedı seyma uzdun sen benı soyledıklerın yenılır yutulur sozler degıl kaldıramam ben dedı.ve bıtırdı ne yapmalıyım ben sımdı.hayatında bırıde yok.sadece bundan dolayı bıtırdı yadım edın ne olur boğa erkegı boyle yaparmı ne yapmalıyım bu durumda
evet boğa erkeği böyle yapar aniden sinirlenip bu tarz kararlar alır fakat sen neden ısrar ediyorsun baksana ailesine uyum sağlayamam diosun onlar tesettürlü ben ise değilim diosun boşver üzme kendini seni bir kalemde silip atmayacak birni bulursun
yani dönüp dönmeyeceğini bilemem o neler düşünüo ama eğer küçük şeyleri bile sorun yapıosa,bu küçük şeylerden dolayı bitmesini istiosa neden illaki o?seninle uyum sağlayacak o kadar çok insan vardırki üzme bence kendini