Nişan arkadaşlar nişan yapıcağım yere karar veremedim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

gamenn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
348
95
118
Merhaba arkadaşlar.. Ben iki ay önce sözlendim.. Şuan ise nişan yapmayı düşünüyoruz fakat her kafadan bir ses çıkıyor.. birileri yapmayın yüzük takın, birileri de yapın diyor..
Sözlümün düşüncesini paylaşmak istiyorum sizinle.. Biz mersin'de oturuyoruz.. Sahilde kumsalda yapmak istiyor sözlüm.. Nasıl birşey olucak derseniz; kumsala 100e yakın sandalye koycaz.. Bizim masamız süslencek ve kumsalda birtakım süslemeler olcak.. Girişte kırmızı halı falan olcak.. Keman, gitar eşliğinde birşey yapmayı düşünüyoruz.. Akşam olursa ışıklandırma olcak.. Yani farklı bir ambians osun istiyoruz.. Şöyle birşey de var daha önce orada nişan veya düğün olmadı yani ilk biz yapcaz bu yüzden belediyeden izin almamız gerekiyormuş.. SİZCE NASIL OLUR? BUNA BENZER NELER YAPABİLİRİZ LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ :)

Tatlım anlattıkların gözümde canlandı yaa
yapabilirsen çok güzel olur, dilek balonları da kullanabilirsin, ben çok istedim ama açık alanlardan başka yerlerde kullanmak yasak olduğu için maalesef kullanamıyorum. sizin nasılsa sahil, rahat rahat kullanabilirsiniz, ya da bissürü uçan balonlar dağıtıp kurdaleler bağlayıp uçlarına herkes dilek yazabilir ve hep birlikte aynı anda uçurabilirsiniz

canım bende mersinde oturuyorum nerde yapmayı düşünüyorsunuz bu organizasyonu? bence harika olabilir

canım bende mersinde oturuyorum nerde yapmayı düşünüyorsunuz bu organizasyonu? bence harika olabilir

viranşehir sahilinde canım ama hava nasıl olur yağmur yağar mı ya yağarsa.. çok düşünüyorum olabilir de olmayabilir de Mersinden bir arkadaşla konuşmak güzel bu arada :)

evet canım çok güzel olabilir fikrin çok hoş .. biz de izin olayını nasıl hallederiz diye düşünüyoruz bakalım kısmet artık :)

viranşehir sahilinde canım ama hava nasıl olur yağmur yağar mı ya yağarsa.. çok düşünüyorum olabilir de olmayabilir de Mersinden bir arkadaşla konuşmak güzel bu arada :)

ayyy evet bende çok mutlu oldum tatlım benim :) şimdiden mutluluklar!!!
bu arada bende viranşehirde oturuyorum tesadüfe bak mersinin en sevdiğim sahil kısmı viranşehirde zaten. çok ama çok güzel olabilir tatlım. peki özel bi alan mı kiralicaksınız yoksa kendiniz mibişeyler yapcaksınız?
eğer kiralıcaksanız bence soliyi tercih edeblirsiniz benim kuzenimin kına gecesi solinin bahçesinde olmuştu hem yeşillik hem deniz muhteşemdi!
yağmur konusuna gelince bakın meteorolojiden yağmur yağmayan bi haftaya denk getirin çok dışarda yapmak istiyorsanız. çok güzel olur ya havalarda serin hem
inşallah herşey gönlüne göre olur tatlım

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaşım, içinden nasıl bir nişan yapmak geliyorsa onu yap. her kafadan elbet bir ses çıkar ama içinde uhde kalmasın bu arada sözlünün fikri gerçekten çok güzelmiş. nasipse benimde düğünüm mersinde olucak 1 sene sonra, sözlüm mersinde bu tip merasimler için çok güzel yerler olduğunu ve dış çekim fotoğrafları için çok hoş alanlar olduğunu söylüyor :) mutluluklar daim olsun :))

mersin guzeldr yaa.. bende adanada okudum herhaftasnu bı bahane bulup mersıne gtmeye can atardıkk:)) ben bı de sana soyle bı fıkır verım :) bı fılmde gormustum sahıl kenarında nıkah yapıyolardı gunduzdu.. sahıll ayaklarının altındaa ve ayaklarıda kumlarda...:)) ayakkabı gymemıslerdı. cok tatlı olur oyle bı gırıs yaparsanız :) boyunda varsa supper :)

Mersinde oturan arkadaşlar bende size birşey sormak istiyorum.adnan mendereseki restorant ya da cafelerden sizce hangisinde güzel nezih bir nişan yemeği yenebilir.yemekli eğlenceli biraz da oynamalı bir yer olsa iyi olur.bu konuda öneriniz var mı acaba?şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…