• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Arkadaslar nisan takısı hakkında bilgi lütfennnnn

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Canim bana set düğünde takilacak nisanda iki tane bilezik takilmisti. Bence uygun olani düğünde takilmasi ama tabi karsilikli konusmaya ve anlasmaya gore degisebilir

Canim bana set düğünde takilacak nisanda iki tane bilezik takilmisti. Bence uygun olani düğünde takilmasi ama tabi karsilikli konusmaya ve anlasmaya gore degisebilir

Cok tesekkrler canim ilgilendigin icin. Nisanin salonda mi olucak evde mi ? Ne giyicem o konuda biraz kararsizim. Ocakta olcak diye konustuk bugn. Salonda olucak sanirim. Cok kararsizim kiyafet konusunda. Tarlatanli mi giymeliyim yoksa duz mu

Canim sen kendini neyin icinde iyi hissedeceksin onu giy ben saks mavisi hafif kuyruklu abiye elbise giydim tarlatanli kabarik nisanlik almadim hem hoşlanmıyorum hem de kuzenimin dugunu vardi orda da giymek istedim o yuzden tercihim düz elbise oldu. Tercih senin yardimci olabilecegim bisey varsa seve seve :)

takıları siz mi istediniz karşı taraftan..sizden başka ne gibi şeyler istendi..merak ediyorum..

takıları siz mi istediniz karşı taraftan..sizden başka ne gibi şeyler istendi..merak ediyorum..

Hayır biz istemedikk. Tanıdıklarımızla oturup nişan konusu açıldığında kimisi set nişanda takılır dedi, kimisi de düğünde. Sözlüm bana seti düğünde takacaklarını söylediği için. Ve kimisi nişanda takılır dedikleri için sizlerden de yardım almak istedim.

bizde düşünde takılır ama bence nişanda takılmalıdır ki kız gelinliği giyer giymez gerdanı boş kalmamılıdır

bizde düşünde takılır ama bence nişanda takılmalıdır ki kız gelinliği giyer giymez gerdanı boş kalmamılıdır

Kesinlikle katılıyorum sana canım bu aksam sözlümle konustugumuzda aynı seyi ben söyledim ona. Bence de nişanda takılmalı. Hatta nişanda takılsın düğünden 1 hafta önce alınsın düğünde geri takılsın diyenler bile oldu biliyo musun :110: bizde olması gerekeni araştırıyoruz sözlümle

Kesinlikle katılıyorum sana canım bu aksam sözlümle konustugumuzda aynı seyi ben söyledim ona. Bence de nişanda takılmalı. Hatta nişanda takılsın düğünden 1 hafta önce alınsın düğünde geri takılsın diyenler bile oldu biliyo musun :110: bizde olması gerekeni araştırıyoruz sözlümle
sabahın köründe saçtan sonra gelinlik giyeceksin fotolarda gerdanın boş kalmamalı bence ya nişanda takılsın ya da o gün sabahtan tak ki gelinliğin önü açık olursa gerdanın boş kalır
bizde nişanda takılan geri alınmaz üstüne takılır yinede çok görünsün diye verip düğünde tekrar taktırmak istenen olursa kendi isteğiyle verir tekrar taktırır ama göstermelik yapmayada hiç gerek yok sen salona gerdanlığınla girsen zaten bilinir önceden takıldığı
hersin gözü önğnde görmesine ya da bilmesine gerek yok taktı bilseler ne olur takmadı bilseler ne olur
bu adetler biraz alalem için yapılıyor maalesef büyüklerimizde bunları takıyor ama bence kendiniz nasıl ,istiyorsanız öyle yapın

benimde nişanım olcak, bana 3 bilezik 1 set aldılar. Sana da almalılar. Maddiyat değil herşey evet ama alınsın istiyor insan. Hevesleniyor. sonuna kadar haklısın

Back