Arkadaşlar networkle ilgili kafamda deli sorular bakıp cvb verirseniz çok sevinirim

hayat kadar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2025
6
1
1
28
Bu bir dert değil ama en çok burdan cvb yazıldığı için buraya yazdım ben Avrupa network üye oldum küçük çocuklarım olduğu için çalışamıyorum burdan bir kazancım olur belki diye araştırdım biraz en uygun fiyatlı network olarak Avrupa network çıktı karşıma ürünlerine baktım uygun fiyatlı ve çok çeşit var WhatsApp gruplarina katıldım ve kadınlar her gün satış yapıyor nerdeyse urunlerin videolarını fotoğraflarını atıyorlar yaptıkları siparişleri gösteriyorlar ama ben bir kaç ürünü trendyoldan baktım güzel yorumları da var ürünlerin ama siralamada önce düşük puanlı yorumları göster dediğimde bir çok kişi ise yaramadığını söylemiş mesela Pierre Cardin güneş kremi baktığımda öyleydi parfüm urunlerine bakmıştım orda da kötü yorumlar var ama whatsappta baktığımda kadınlar bu ürünler çoğunlukla satıyor beğenilmese herhalde kimse almazdı diye düşünüyorum kafam baya karisti daha önce bu işe giren bu ürünleri alıp satan memnun kalan veya kötü dönüş alan var mı henüz işin basindayken size yazmak istedim gorusleriniz benim için değerli eğer güzel ürünlerde devam edicem yok sahte urunlerse insanlara satıp kandirmak istemiyorum cvblariniz için şimdiden teşekkürler.

Çevreniz ve satış kabiliyetiniz var mı? Varsa en işe yaramaz ürünü bile satarsınız. Ben sistem olarak sadece bir firmanınkini biliyorum çok üye tanıdığım var diye,onlar satış yapmıyorlar sadece kendi ihtiyaçlarını alıyorlarmış ama emek ve sabır işi tabii,bir süre sistemde kalıp alışveriş yapmaya devam etmek gerekiyormuş.

Çevreniz ve satış kabiliyetiniz var mı? Varsa en işe yaramaz ürünü bile satarsınız. Ben sistem olarak sadece bir firmanınkini biliyorum çok üye tanıdığım var diye,onlar satış yapmıyorlar sadece kendi ihtiyaçlarını alıyorlarmış ama emek ve sabır işi tabii,bir süre sistemde kalıp alışveriş yapmaya devam etmek gerekiyormus
Çevrem var whsatsapp grubumda var kadınlar ürün koyup sattığı ama eğer işe yararsa insanlar alır diye düşünüyorum ise yaramazsa bir kere alıp bırakırlar

Çevrem var whsatsapp grubumda var kadınlar ürün koyup sattığı ama eğer işe yararsa insanlar alır diye düşünüyorum ise yaramazsa bir kere alıp bırakırlar
Özelden size bahsettiğim yeri atayım o zaman,arkadaşlarım çok memnun ürünlerden. Hele ki sizde çevre de varsa çok başarılı olursunuz

Avr.Net. ten bikac kere alışveriş yaptım, kaliteli değil ürünleri, iş görür ama kalitesiz uzun süredir de almadım birşey, bir iki kokusu güzel kalıcı değiller, aldığım dudak kalemleri iki kere eksik geldi, tonu falan güzeldi ruj gibi de kullanıyordum, kremleri kullanışlı değil, alır mıyım tekrardan neredeyse üç sene oldu aklıma bile gelmedi bunu okuyana kadar, oradan alana kadar dışarıdan herhangi bir yerden de alabilirim ayni kalite ürünü, anca ceğizlik falan satarsın genç kızlara iç çamaşırı onu da kaç kişi alır bilmiyorum, rota değiştir bence, o gördüğün acayip satıyoruz mesajları çok güven vermedi bana, ya kendileri alıyordur ya da işte cevrelerinden ayıp olmasın diye aliyorlardir, düzenli satış yapılacak bı ürünleri yok

Avr.Net. ten bikac kere alışveriş yaptım, kaliteli değil ürünleri, iş görür ama kalitesiz uzun süredir de almadım birşey, bir iki kokusu güzel kalıcı değiller, aldığım dudak kalemleri iki kere eksik geldi, tonu falan güzeldi ruj gibi de kullanıyordum, kremleri kullanışlı değil, alır mıyım tekrardan neredeyse üç sene oldu aklıma bile gelmedi bunu okuyana kadar, oradan alana kadar dışarıdan herhangi bir yerden de alabilirimbayni kalite ürünü, anca ceğizlik falan satarsın genç kızlara iç çamaşırı onu da kaç kişi alır bilmiyorum, rota değiştir bence, o gördüğün acayip satıyoruz mesajları çok güven vermedi bana, ya kendileri alıyordur ya da işte cevrelerinden ayıp olmasın diye aliyorlardir, düzenli satış yapılacak bı ürünleri yok
Teşekkür ederim cevabınız için

Bu bir dert değil ama en çok burdan cvb yazıldığı için buraya yazdım ben Avrupa network üye oldum küçük çocuklarım olduğu için çalışamıyorum burdan bir kazancım olur belki diye araştırdım biraz en uygun fiyatlı network olarak Avrupa network çıktı karşıma ürünlerine baktım uygun fiyatlı ve çok çeşit var WhatsApp gruplarina katıldım ve kadınlar her gün satış yapıyor nerdeyse urunlerin videolarını fotoğraflarını atıyorlar yaptıkları siparişleri gösteriyorlar ama ben bir kaç ürünü trendyoldan baktım güzel yorumları da var ürünlerin ama siralamada önce düşük puanlı yorumları göster dediğimde bir çok kişi ise yaramadığını söylemiş mesela Pierre Cardin güneş kremi baktığımda öyleydi parfüm urunlerine bakmıştım orda da kötü yorumlar var ama whatsappta baktığımda kadınlar bu ürünler çoğunlukla satıyor beğenilmese herhalde kimse almazdı diye düşünüyorum kafam baya karisti daha önce bu işe giren bu ürünleri alıp satan memnun kalan veya kötü dönüş alan var mı henüz işin basindayken size yazmak istedim gorusleriniz benim için değerli eğer güzel ürünlerde devam edicem yok sahte urunlerse insanlara satıp kandirmak istemiyorum cvblariniz için şimdiden teşekkürler.
Ben yıllaaar önce, sadece pierre cardin iç çamaşırı pijama falan varken üye olmuştum sırf kendime almak için. Satış yapmadım ama o ürün grubunu kaliteli buluyordum. Sonradan makyaj kozmetik vs girince moku çıktı deyip iç çamaşır grubunu da almamaya başladım.

Bence kozmetik grubu başarılı değil, bir iki denemek için almıştım. Ben kullanmam. Ancak kullanacak insan da çok. Yeteneğiniz varsa bir şekilde satarsınız.

Ben yıllaaar önce, sadece pierre cardin iç çamaşırı pijama falan varken üye olmuştum sırf kendime almak için. Satış yapmadım ama o ürün grubunu kaliteli buluyordum. Sonradan makyaj kozmetik vs girince moku çıktı deyip iç çamaşır grubunu da almamaya başladım.

Bence kozmetik grubu başarılı değil, bir iki denemek için almıştım. Ben kullanmam. Ancak kullanacak insan da çok. Yeteneğiniz varsa bir şekilde satarsınız.
Teşekkür ederim bir şekil satabilirim ama sahte hiç ise yaramayan ürünleri satıp insanların hakkına da girmek istemiyorum pijama falan takımları şuan pahalı biraz bnde kozmettikten ilerleyebilirdim diyordum ama o da kalitesizse hiç ugrasmiyim teşekkür ederim cvbiniz icin

Teşekkür ederim bir şekil satabilirim ama sahte hiç ise yaramayan ürünleri satıp insanların hakkına da girmek istemiyorum pijama falan takımları şuan pahalı biraz bnde kozmettikten ilerleyebilirdim diyordum ama o da kalitesizse hiç ugrasmiyim teşekkür ederim cvbiniz icin
O markanın kozmetiğinde şaibeli içerik var. Mesela benim gibi temiz içerik arayanlara satamazsınız. Ama dediğim gibi çevreniz varsa ve üst ekibiniz size destek olursa ilerlemeniz kolaydır hangi markaya girerseniz girin.

O markanın kozmetiğinde şaibeli içerik var. Mesela benim gibi temiz içerik arayanlara satamazsınız. Ama dediğim gibi çevreniz varsa ve üst ekibiniz size destek olursa ilerlemeniz kolaydır hangi markaya girerseniz girin.
Yani çevremdeki insanlar genelde uygun fiyatlı ürün arayanlar bir kaç ürününü sipariş etmiştim bakalım gelsin deneyeceğim işe yarayan urunlerse satamaya baslayacam değilse de cıkıcam

Back
X