- 16 Nisan 2025
- 6
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi hayat kadar
Bu bir dert değil ama en çok burdan cvb yazıldığı için buraya yazdım ben Avrupa network üye oldum küçük çocuklarım olduğu için çalışamıyorum burdan bir kazancım olur belki diye araştırdım biraz en uygun fiyatlı network olarak Avrupa network çıktı karşıma ürünlerine baktım uygun fiyatlı ve çok çeşit var WhatsApp gruplarina katıldım ve kadınlar her gün satış yapıyor nerdeyse urunlerin videolarını fotoğraflarını atıyorlar yaptıkları siparişleri gösteriyorlar ama ben bir kaç ürünü trendyoldan baktım güzel yorumları da var ürünlerin ama siralamada önce düşük puanlı yorumları göster dediğimde bir çok kişi ise yaramadığını söylemiş mesela Pierre Cardin güneş kremi baktığımda öyleydi parfüm urunlerine bakmıştım orda da kötü yorumlar var ama whatsappta baktığımda kadınlar bu ürünler çoğunlukla satıyor beğenilmese herhalde kimse almazdı diye düşünüyorum kafam baya karisti daha önce bu işe giren bu ürünleri alıp satan memnun kalan veya kötü dönüş alan var mı henüz işin basindayken size yazmak istedim gorusleriniz benim için değerli eğer güzel ürünlerde devam edicem yok sahte urunlerse insanlara satıp kandirmak istemiyorum cvblariniz için şimdiden teşekkürler.