Merhaba ben varım. 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm ikisi de olumsuz oldu. Bıraktıktan yaklaşık 5-6 sonra doğal yolla gebe kaldım. Ama maalesef onunda 3 aylıkken kalbi durdu. 1 yıl kadar ara verdim. Şimdi tekrar tüp bebek e başlayacağıh
Geçmiş olsun kızlar böyle durumlarda sonraki deneme için genellikle genetik taramalı tüp bebeğe yönlendiriyorlar benim 3 düşüğüm vardı ikinci tüp bebek denememde sağlıklı embriyo bulabildim zor süreçler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Merhaba ben varım. 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm ikisi de olumsuz oldu. Bıraktıktan yaklaşık 5-6 sonra doğal yolla gebe kaldım. Ama maalesef onunda 3 aylıkken kalbi durdu. 1 yıl kadar ara verdim. Şimdi tekrar tüp bebek e başlayacağım
Canım senin düşük mis oldu kimyasal gebelik miGeçmiş olsun kızlar böyle durumlarda sonraki deneme için genellikle genetik taramalı tüp bebeğe yönlendiriyorlar benim 3 düşüğüm vardı ikinci tüp bebek denememde sağlıklı embriyo bulabildim zor süreçler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Benim 3 düşük (kalp atışı durdu) 1 tane de ilk testte 10 çıkmıştı 2 gün sonra 3 oldu ve 3-4 gün sonra regl olmuştumCanım senin düşük mis oldu kimyasal gebelik mi
Ebet üst üste doğal gebeliklere düşük olunca tüp bebekte genetik testli ilerleme daha sağlıklı oluyor inşallah bu sefer yavruna kavuşursun rabbim onu sana bağışlarBenim 3 düşük (kalp atışı durdu) 1 tane de ilk testte 10 çıkmıştı 2 gün sonra 3 oldu ve 3-4 gün sonra regl olmuştum
Ama hepsi normal hamilelikti tüp bebek sonra denedim
Amin inşallah 3 düşük ve 1 kimyasal gebelik çok yordu beniEbet üst üste doğal gebeliklere düşük olunca tüp bebekte genetik testli ilerleme daha sağlıklı oluyor inşallah bu sefer yavruna kavuşursun rabbim onu sana bağışlar