yüzüm boynum göğüslerim göğüslerimin ucunda kıllnmalar var hayatımı okdar etkiliyoki anlatamam resmen hayattan soğudum gün be gün de eriyorum üstelik nişanlıyım ve bu durum da daha çok ağır geliyo bana çaresini aradım lazer görmez dediler iğneli leke bırakır dediler ağda sivlce ip tahriş ediyo ne yapacığımı şaşırmış durumdayım inanaın bana intiharı bile düşünmüyor değilim çünkü pskolojimi çok etkiliyo
lazer epilasyon için kullanılan cihazlar farklı farklı.kimisi bu tarz tüyleri görmezken,kimisi görüyor.iyice araştırın bence...Daha da önemlisi hormonal bir sorun olabilir,eğer öyleyse tedavi edilmediği sürece lazer de dahil hiçbir işlem sonuç vermez.Öncelikle cildiye doktoruna gidip sorununuzdan bahsedin ve tahlil yaptırın
laser siyah tüyleri görür,sizinkini görmezse eğer tüyleriniz sarı mı?
tüm insanların vücudu ayva tüyü denen bu tüylerle kaplıdır.
eğer öyleyse siz abartıyor olabilirsiniz.
Ah canımya bukadar dert etme kendine ya dünyanın sonu deyil ya bende aynı durumdayım benimde hemen heryerimde var göbek sırt güğüs kollar tomü yani bende rahatsızlık duyuyorum ama okadar sorun yapmıyorum gerçi ben şimdi lazer eepilasyona gidiyorum tüm bacak mikini bölgesi ve koltuk altı yapıyorum göbek sırt kol düşünüyodum ama görmez dediler kollarıma sir ağda yapıyorum sıkıntı yapma
Benimde yüzümde var. Sarartabildiğimi sarartıyorum. Gerisini mecbur cımbızla alıyorum tek tek Lazer yüzde kullanıldığında çoooook uzun süreli tedavi sonucu etkili olabiliyor diye biliyorum, çok zor.