• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ne olur birşey söyleyin 90c sty kullanan kuzenim göğüslerimküçük diyor!!!

esmeralda788

latin
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kuzenim 90c cup sütyen kullanıyor boyu 1.70 kilosu 62 ve bu düşünceye nereden kapıldı bilmiyorum ama büyütme ameliyatı olmak istiyor 1 beden daha büyütmek istiyor üstelik 2 haftadır benim çektiklerimi de biliyor.Gerekli olsa tamam ama Allah aşkına söyleyin göğüsleri zaten büyük bile ne gereği var gerçekten anlamadık ona yakın olan birkaç kişi ve biz konuştuk ama nafile ben en sonunda birlikte bir psikiyatrist e gidelim dedim. Ne yapabilirim bana bir yol gösterin. Sizce 90 beden sütyen takan bir insanın meme büyütme olmasına ihtiyaç var mı ben mi yanlış düşünüyorum? başka bir rahatsızlığı da yok hani sarkma veya asimetri gibi

Arkadaşlar kuzenim 90c cup sütyen kullanıyor boyu 1.70 kilosu 62 ve bu düşünceye nereden kapıldı bilmiyorum ama büyütme ameliyatı olmak istiyor 1 beden daha büyütmek istiyor üstelik 2 haftadır benim çektiklerimi de biliyor.Gerekli olsa tamam ama Allah aşkına söyleyin göğüsleri zaten büyük bile ne gereği var gerçekten anlamadık ona yakın olan birkaç kişi ve biz konuştuk ama nafile ben en sonunda birlikte bir psikiyatrist e gidelim dedim. Ne yapabilirim bana bir yol gösterin. Sizce 90 beden sütyen takan bir insanın meme büyütme olmasına ihtiyaç var mı ben mi yanlış düşünüyorum? başka bir rahatsızlığı da yok hani sarkma veya asimetri gibi

Psikolojik tabii..en iyisini demişsin.Psikoloğa gitse iyi olur.

c cup takan bi insanın ameliyata ihtiyacı yoktur, olmaması lazım . ama normalin dışı anormal bi büyüklük istiyorsa onu bilemem . mesela pamela anderson gibi :)

saka gibi yaa 90c küçükse biz napalım =) aslında idealin de üstünde bi ölcü ama küçük hissetmesi gercekten anormall.. bi de bunun sonrası war gögüs ne kadar büyükse ilerde sarkma we deformasyon o derece fazla olcak demektr bunun önüne gecicek bi cözüm yok.. büyük gögüs uzun wadede cok da mantıklı degil bnce..

evet ssheker07 ben de sarkma olayını söyledim ama kafaya koymuş tek umudum doktor yani psikolog zaten 2 haftadır yeni yeni kendime gelmeye başladım çektiğim acıları burdan anlatmıştım bir de bu çıktı gerçekten üzülüyorum bakalım ne yapacağız

yaa cidden asla böyle bişeye müsade etmemelisiniz.. sonucta ihtiyacı olsa tamam denir ama 90c nin üstünü bn hayal bile edmiyorum cok kötüüüü

Back
X