Cnm çok zor Bi durum 6 ay bekledin mi yani ? Adet söktürücü o Zaman neden kullanmadın ? Doktora gitmedin mi ?Canim ben 6 ay adet olmadim. Testler hep negatif cikti. Ilacla oldum sonunda. 6 ay sonra
Kullanmaya başladım cnm 3 gün oldu . Karın be kasık Ağrı'larım hala devam ediyor doktora sormuştum adet olmaya hazırlanıyor vücut dediİlacı kullanma derim ben
Gittim canim. Ne kist var ne bisey. Hap kullaninca iyi ama daha sonra yine ayni adet olamiyordum. Adet olmadikca sistim vucudum odem topladi. Zor bir surectiCnm çok zor Bi durum 6 ay bekledin mi yani ? Adet söktürücü o Zaman neden kullanmadın ? Doktora gitmedin mi ?
6 ay boyunca hiç adet olmadın mı ?Gittim canim. Ne kist var ne bisey. Hap kullaninca iyi ama daha sonra yine ayni adet olamiyordum. Adet olmadikca sistim vucudum odem topladi. Zor bir surecti
Canim 1 kez hapla oldum6 ay boyunca hiç adet olmadın mı ?
Hap kullanıpta Regl olmadığın ay oldu mu peki cnm ?Canim 1 kez hapla oldum
Oldu galiba canim.hatirlamiyorumHap kullanıpta Regl olmadığın ay oldu mu peki cnm ?
Yani o kalınlaşan tabakayı kazıyacaklarmış ama sukur gectiKazınır ne demek cnm
Cnm hastaneye gitmeye neden korkuyorsun ? Asıl şimdi korkman gerek . Git doktoraMerhabalar acil bilgi almam lazım ben geçen adetim 2 hafta sürdü ardından 1 hafta geçti tekrar adet oldum ve şuan 9 gündür damla damla geliyor kasigimda bi ağrı var hani eşimle iliskimiz sık bir şekilde oldu bu aralarda ama anlam veremedik hastaneye gitmeye korkuyorum sizce sebebi ne olabilir
Evet gitcem artık ama neden oluyor çok merak ediyorumCnm hastaneye gitmeye neden korkuyorsun ? Asıl şimdi korkman gerek . Git doktora
Geçmiş olsun cnm inşallah Bi sorun çıkmaz ihmal etme ama git mutlakaEvet gitcem artık ama neden oluyor çok merak ediyorum
Tamam tekrardan sağolun :)Geçmiş olsun cnm inşallah Bi sorun çıkmaz ihmal etme ama git mutlaka
Canim benimde basima oyle bi olay geldi. Adetim bitti 15 gun sonra tekrar adet oldum. 21 fun surduMerhabalar acil bilgi almam lazım ben geçen adetim 2 hafta sürdü ardından 1 hafta geçti tekrar adet oldum ve şuan 9 gündür damla damla geliyor kasigimda bi ağrı var hani eşimle iliskimiz sık bir şekilde oldu bu aralarda ama anlam veremedik hastaneye gitmeye korkuyorum sizce sebebi ne olabilir
Ve ben korktum. Doktora gittim hamile olabilrsn dedi. Hap kullaniyprdum. Hic aksattigin oldumu dedi. Oldu dedm. Test yati negatif cokti. Yolculuk yapmistim o yuzden olabilir dedi. Hap verdi duzene girdi.Canim benimde basima oyle bi olay geldi. Adetim bitti 15 gun sonra tekrar adet oldum. 21 fun surdu
Canim cikar varsa eger. Kan ver benceArkadaslar bende istiorum 9 sene oldu rahim filmi için gittiğimde doktor adet geçtimi dedi bende Hayır dedim adet biteni bugün 5 günüm kan tahlili istedi ve kan tahlili 0.100 çıktı yani acaba katlanır mi o ve normalde adet bir hafta öncesi gogus um ağırir ama bir 10 15 gün oldu gogus um gario kasık lari adet olucam gibi ağrım var ama hamilemisin gibi gelmio bana çünkü inanmam herelde cok uzun zamandır düşündüğümüz için gitmedim doktor kalmadı bende pko var suan kendim aktardan aldım Hayıt suyu ve propolis ari sütü polen karışım kapsül sabah akşam içiyorum herkez faydasını görmüş bende bu ikinci haftam içeli sadece küçük çekirdek bir ailem olsun istiyorum ve bu sabah beni büyüten babanemi rüyamda gördüm ben ailemle büyümediigim için ve banane büyüttü suan hayatta değil 10 sene oldu vefat edeli ve bana rüyamda hamile olduğumu soylu bundan iki gün öncede rüyamda hamileyim ama babanemi görünce daha bir çok etkilendim sizce bir ümit varmı yarın kan mi versem acaba adet olmama bir hafta var daha çıkar mı ki
İnşallah nerde kim istiosa Rabbim tez vakitte aratmadan evlat sevgisiyle sınamadan kucağına versinCanim cikar varsa eger. Kan ver bence
Amun canim benimde adet gunum bugn ama olmadim. Kahve akinti oldu. Adetmi olcam acabaİnşallah nerde kim istiosa Rabbim tez vakitte aratmadan evlat sevgisiyle sınamadan kucağına versin
Canim inşallah yerleşme kanamasıdir çünkü öğle oluo ya yada adet öncesi olabilir o yüzden anlamıo insan gusel haberini bekliorumAmun canim benimde adet gunum bugn ama olmadim. Kahve akinti oldu. Adetmi olcam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?