Arkadaşlar ne olur bakın :(

Piraye089

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
592
201
23
35
En son 11 aralık ta Regl olmuştum . Dün kan testi sonucum 0.100 çıktı. Bugün doktora gittim muayene etti kist falan yok rahim ağzı enfeksiyonu da yok temiz dedi . Rahimde kalınlaşma var. Yumurtlama olmamış ama dedi.Ama çok düşük ihtimal gebelik olabilir çok yeni olduğu için görünmeyebilir dedi. Tarlusal verdi. 6 gün kullan Regl olmazsan gelirsin dedi . Başınıza geldi mi ne olur yardım edin benim ilk defa başıma geldi lütfen bu konuda bilgisi olan yazsın .

Başıma gelmedi ama gerçekten çok yeni birseyde doktorun verdiği ilac adet söktürücü gibi birşey Sanırım bebeğe zarar vermezmi

Başıma geldi. Sonuç gecikmemin 13.cu günü bile kanda çıkmadı. Akabinde 15.ci günde beta hcg 80 çıktı ve hamileyim.

Başıma geldi. Sonuç gecikmemin 13.cu günü bile kanda çıkmadı. Akabinde 15.ci günde beta hcg 80 çıktı ve hamileyim.[/QUO
Başıma geldi. Sonuç gecikmemin 13.cu günü bile kanda çıkmadı. Akabinde 15.ci günde beta hcg 80 çıktı ve hamileyim.
merhaba benim bugün 22. Günüm gecikmemin 19. Günü kanda çıkmadı. Sen normalde kaç günde bir Regl oluyorsun cnm . Benim yumurtlama dönemim hep geç olurdu zaten kontrole doktora gittiğimde öğrenmiştim .

merhaba benim bugün 22. Günüm gecikmemin 19. Günü kanda çıkmadı. Sen normalde kaç günde bir Regl oluyorsun cnm . Benim yumurtlama dönemim hep geç olurdu zaten kontrole doktora gittiğimde öğrenmiştim .
Ben 28 günde 1 olurum. Benimde bu ay yumurtlamam geç olmuş. Benimde kanda çok geç çıktı cnm

Kist vs var mı?
Rahimde kalınlaşma var dedi kist vs yok rahim ağzı enfeksiyon da yok temiz çıktı çok şükür ama yumurtlama yoktu. Ve hep akıntım da oldu niye böyle oldu anlamadım ilk defa başıma geldi . Bikez daha reglim gecikmişti ama o Zaman yumurtlama olmuştu hatta çatlamış demişti doktor bu sefer yumurtlama yok o yüzden sizlere sormak istedim anlamadım

Rahime kalinlasma olması da çok iyi. Sen yine de değerlendir bu günleri.inşallah hamile kalırsın bu ay :))

Benimde başıma geldi. Rahimde kalinlasma vardı gebelik test yapıldı negatif çıktı tarlusal verdi hemen içmedim biraz daha bekledim yine gebelik çıkmadı tarlusal içtim yine adet olmadım iyice kafam karıştı. Fakültede hocaya gittim rahim duvarı kalın dedi oda yine gebelik testi istedi yine negatif . Primolut verdi ilaç bitince 2,5 ay aradan sonra adet oldum. Buda son adet oldu gebe kaldım hemen ardindan.

Bende kullanıyorum tarlusal ı bakalım hayırlısı olsun

Canin bnm basima boyle bisy gelmedi ama anneme doktor rahimde kalınlaşma var demiş oda adet olmamıstı dktor hap verdi incelme olmazsa kazınır demis cok sukur adet oldukca bir sorun kalmadı.

Canim ben 6 ay adet olmadim. Testler hep negatif cikti. Ilacla oldum sonunda. 6 ay sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…