Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Arkadaşlar Ne Olur Bakın

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

cnn54

Özlemimsin...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
528
2
96
Sakarya
Ya benim saçlarım kimyasal işlemler gördüğü için ve düzleştiricinin ısısına maruz kaldığı için acayip bir şekilde yıprandı. Uçları kuru bir tel 2 ye 3 e ayrılmış durumda saçlarım tülüş tülüş yeni kestirmiş olmama rağmen hiç bir fark yok özellikle banyodan çıkınca iğrençç mecitefendi yağına başladım ayrıyetten nem için zeytinyağı ve biberiye yağını ısıtıp kullanıyorum şuan bi değişim yok ama daha yeni başladım ya ben bu kırıklardan kesin olarak nasıl kurtulabilirim. :a015:

canım ßende röfle düzleştirici üst üste ßoya derken saçlarım yıprandı .. şimi avonun saç maskesi war ßoyalı saçlar için saç maskesi ßanyodan önce onu sürüp ßekliorum çıkıncada avokado ve ßademli durulanmayan bakım kremimi sürüorum..cidden ßeğendim :) avon satıorsun sen de al ßak onlardan..saçlarım düzene girdi anca :):)

Canım ben o bademli balsımı ve kırık saç uçları için serumu sipariş ettim daha gelmedi kullanıcam bakim ama artık cidden nefret etmeye başladım saçlarımdan kurtulmak istiyorum şunlardan psikolojimi bozdular resmen

cnm biberiye yağını saçının sadece diplerine sür, yani saç derisine. dolaşımı hızlandırdığı için kökleri uyarır, saçın uzamasını hızlandırır. ama biberiye uçucu yağlardandır, ve sabit yağlara göre çok keskindir. ojeli tırnağının üzerine biberiye yağı sürerek gözünle görebilirsin etkisini, saçına ne yapar kim bilir... yani faydası yok, hatta iyice kurutur. ama diplerde kullanmaya devam et. kırık- yanmış saçı onarmak diye bişey söz konusu değildir, yani hiç bir ürün çatallaşan uçları yapıştırmaz. ancak saçı çatallaşmaya karşı korur. yani sen saçına yağ maskeleriyle destek ver, uzadıkça kestirirsin. z. yağının içine de biberiye değil badem yağı, çörekotu yağı, jojoba yağı koy, bi de yumurta sarısı çırp içine. tak boneyi, bekletebildiğin kadar beklet. bi de eğer içinde silikon yağı- dimethicone - olan şampuan kullanıosan saçı başta yumuşak yapar ama içten içe kurutur, kökleri tıkayarak beslenmesini engeller. o yüzden bitkisel bi şampuan al, DFN garlıyı öneririm, saçını baştan kurutur, kabartır, ama 3-4 yıkamada alışır saçın. bi de onun saç maskesi var, banyoda saçı yıkadıktan sonra dipler de dahil tüm saça uygulanıp 5.dk bekletilio, çok iyi gelio saça, ağırlaştırmadan yumuşacık yapıo, hem de vakit almadıı için çok pratik. banyodan çıktıktan sonra da durulanmayan bakım kremi, balsam vs. sürebilirsin dış etkenlerden korumak için, toparlanır ama hemen mucize bekleme, yavaş yavaş olcak bişi bu.
sevgiler...

cnm benim tam 4 yil önce o anlattigin sac vardi kestirmeye kiyamiyordum hep azicik fark edilmeyecek kadar keserdim kendim öyle olmadi gittim kuaföre omuzuma kadar kestirdim kurtuldum simdik bakim yaparak uzatiyorum saclarimi tam 11 ayda kestirdim omuzuma kadar ve simdik 8 ay gecti ölcdüm tam 14 cm uzamis yani yine cok uzun degil ama uzuyor cok sükr saclarim massalah saglikli bence kestir kestir kestir cünkü yipranmis sac uzamaz sadece avuc avuc dökülür bende öyle olmustu her gün ütü yapiyordum her gün ütüsüs durmazdim ama cok pismanim yaptigim icin simdik yapmiyorum hep örüyorum sende öyle yap hemde seninkiler catalasmis bence kestirmelisin :çok üzgünüm:

Zaten baktım olmucak böle gittim kestirdim bende 2 ay önce zaten saçları çabuk uzayan biriyim ama yine de kıyamıyodum bi gün karar verdim gittim bayağı bi kısalttım şimdi çok memnunum en azından banyodan çıktığımda tülüş tülüş görünen saçlarım yok artık 3 aydır saçımı da boyamıyorum dinlensin diye bakımımı da yapıyorum akıllandım artık opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…