- 7 Nisan 2024
- 576
- 145
-
- Konu Sahibi Sevimlikiz2
Gittim nasıl gitmem gece acile gittim sabahta kendi dokturma göründüm düşük riski yok dedi pedi dolduracak kadar olursa tekrar gel dediPazartesiden beri neden kadın doğum doktoruna gitmiyosun peki?
Gittim nasıl gitmem gece acile gittim sabahta kendi dokturma göründüm düşük riski yok dedi pedi dolduracak kadar olursa tekrar gel dedi şimdi dolu dolu birden akmayınca ne yapacağımı bilmiyorum düşük olurmu çok korkuyorumKanama direkt düşük demek değil. Kanama alanları olabiliyor. Ama tabiki önemsenecek bir konu. Kanama alanları keseye zarar verebiliyor, enfeksiyona sebep olabiliyor. İhmal etmeden doktora gidin.
Amin çok teşekkür ederim kaç gündür devam ediyor olması endişelendiriyor gitsem bu kadarına yapacak bişey yok der diye yollarda boşuna kendimi yormskta istemiyorum düşük olmasından çok korkuyorum hiç istemiyorum kafam durduDoktorun düşük riski yok demiş söylediği kanama olursa git o halde canım inşirah süresi Meryem suresi aç seni rahatlatır inşallah Rabbim yoldaşın olsun
Sen yine git, pedi dolduracak kadar oluyor de. Ağrı, sancı da oluyorsa onu da söyle. Ve sebebini sor. Kanama neden oluyor deGittim nasıl gitmem gece acile gittim sabahta kendi dokturma göründüm düşük riski yok dedi pedi dolduracak kadar olursa tekrar gel dedi şimdi dolu dolu birden akmayınca ne yapacağımı bilmiyorum düşük olurmu çok korkuyorum