Arkadaşlar napıcam ben yardım edin 😥

aaaylin

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2023
158
20
13
26
15 aylık bi kızım var West sendromu infantil spazm tanığı konuldu. İlaça başladık sabril bide Damla geçen doktora götürdük bursada nilüfer hastenesi Bursa'da Cengiz beye nöroloji ye şimdi Bizim Bebek her uykudan kalktığında gözleri yukarı kayiyo elleriyle haraket yapıyo baş öne eller öne doğru geliyo 2 3 Saniye aralıklarla 1 2 dakka sürüyodu bı kaç haftadır yapıyordu şimdi tekrar yaptı bu gün bı kez. Tamamen geçtiğini dusnuyorduk varmı böyle olan şimdi tekrar mi başladı hastalığı arkadaşlar bilen varsa yazsın çok kötüyüm gerçekten o kadar umutlanmiştim gecdi diye ben napıcam

Allah şifa versin. Kontrole gidin belki ilac doz değişikliği vs yapılır

En kısa sürede alanında uzman hekimden yardım alın. Belki de ilaç dozu az gelmiştir ona göre bakarlar. Geçmiş olsun.

Arkadaşım büyük şehirde bir doktor bulun.burda bikac kişi Ankara'da bir hocanın ismini yazmıştı eski konunuza ona baksanız.

İki hafta önce açmıştınız bu konuyu, uzmana hastaneye götürdünüz teşhis kondu tedaviye başlandı. Doktor size hemen geçer mi dedi yoksa tedavisi uzun mu sürer dedi? Yanlış anlamayın içinizi ferahlatmak için yazıyorum, bu hastalığı ve tedavisini bilmiyorum. Hatta bazı üyeler kendi veya çevrelerinden örnekler verdiler, bir kaç sene sonra geçti vs yazdılar. Niye panik oldunuz, ilaçlara rağmen ilerliyor mu yoksa siz mi evham yapıyorsunuz? Doktor mutlaka söylemiştir olacakları seyri vs. Söylemediyse de arayın konuşun içiniz rahatlasın. Çocuğunuzun önünde böyle yapmayın onu da korkutmayın.

En kısa sürede alanında uzman hekimden yardım alın. Belki de ilaç dozu az gelmiştir ona göre bakarlar. Geçmiş olsun.
Bu gün doktoruyla konuştuk biz sabril ilacı veriyoruz yarım veriyorduk şimdi doktor tam verin dedi

Allahım şifa versin, hiçbir anne babayı evladıyla imtihan etmesin. Bir şey soracağım ailelerinizde var mı böyle rahatsızlıkları olanlar?
Bu işin en iyi uzmanlarından birini bulun ve şamda da olsa gidin derim ben.

Önceki konularımı okumusmiydunuz bilmiyorum.
Biz ilk. Farketdigimzde nöbet geciroydu her uykudan kalktığında hemen randevu aldık doçent doktor a götürdük egg çekildi kötü çıktı doktor epilepsi olduğunu söyledi ilaç yazdı ilaca başladık depakin ilacı Sonra özele götürdük West sendromu tanısı kondu orda da egg çekildi o da kötü çıktı ozeldeki doktor da hemen iğne tedavisine basliycaz dedi ilaç kesmez iğne yapılması gerekiyo zaman kaybetmeden getirdin dedi riskli bide
Daha sonra bı özele daha götürdük bursada nilüfer Hastanesi'ne çocuk nerolojiye cengiz beye bu doktor da West sendromu infantil spazm olduğunu söyledi önceki ilaçları kullanma dedi ilaç yazdı sabril şimdi bu ilaçları kullanıyoruz bı kaç hafta nöbeti durdu ama tekrar iki gündü başladı nöbet geçiriyo napıcam bilmiyorum.

Igneler ne siklikla yapiliyo? Doktorunuza sorsaniza arayip mutlaka cevaplar

Çok teşekkür ederim egg cekdirdik öyle West sendromu tanısı kondu kondu doktor zaten egg kötü çıkmıştı
Canım tıp çok ilerledi korkma üzülme sakin yaklaş Allah'ın izniyle gereken tanı tedbir ve tedavi ile çözülür inşallah kalbini ferah tut dünyada bir olana bir ölüme çare yok hepimizin imtihanı çok farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…