Çok teşekkür ederim egg cekdirdik öyle West sendromu tanısı kondu kondu doktor zaten egg kötü çıkmıştıCanım onu ancak eeg veya beyin mr i çekinerek Doktorlar anlayabilirçok geçmiş olsun Allah şifa versin
Bu gün doktoruyla konuştuk biz sabril ilacı veriyoruz yarım veriyorduk şimdi doktor tam verin dediEn kısa sürede alanında uzman hekimden yardım alın. Belki de ilaç dozu az gelmiştir ona göre bakarlar. Geçmiş olsun.
Önceki konularımı okumusmiydunuz bilmiyorum.İki hafta önce açmıştınız bu konuyu, uzmana hastaneye götürdünüz teşhis kondu tedaviye başlandı. Doktor size hemen geçer mi dedi yoksa tedavisi uzun mu sürer dedi? Yanlış anlamayın içinizi ferahlatmak için yazıyorum, bu hastalığı ve tedavisini bilmiyorum. Hatta bazı üyeler kendi veya çevrelerinden örnekler verdiler, bir kaç sene sonra geçti vs yazdılar. Niye panik oldunuz, ilaçlara rağmen ilerliyor mu yoksa siz mi evham yapıyorsunuz? Doktor mutlaka söylemiştir olacakları seyri vs. Söylemediyse de arayın konuşun içiniz rahatlasın. Çocuğunuzun önünde böyle yapmayın onu da korkutmayın.
İki hafta önce açmıştınız bu konuyu, uzmana hastaneye götürdünüz teşhis kondu tedaviye başlandı. Doktor size hemen geçer mi dedi yoksa tedavisi uzun mu sürer dedi? Yanlış anlamayın içinizi ferahlatmak için yazıyorum, bu hastalığı ve tedavisini bilmiyorum. Hatta bazı üyeler kendi veya çevrelerinden örnekler verdiler, bir kaç sene sonra geçti vs yazdılar. Niye panik oldunuz, ilaçlara rağmen ilerliyor mu yoksa siz mi evham yapıyorsunuz? Doktor mutlaka söylemiştir olacakları seyri vs. Söylemediyse de arayın konuşun içiniz rahatlasın. Çocuğunuzun önünde böyle yapmayın onu da korkutmayın.
Igneler ne siklikla yapiliyo? Doktorunuza sorsaniza arayip mutlaka cevaplarÖnceki konularımı okumusmiydunuz bilmiyorum.
Biz ilk. Farketdigimzde nöbet geciroydu her uykudan kalktığında hemen randevu aldık doçent doktor a götürdük egg çekildi kötü çıktı doktor epilepsi olduğunu söyledi ilaç yazdı ilaca başladık depakin ilacı Sonra özele götürdük West sendromu tanısı kondu orda da egg çekildi o da kötü çıktı ozeldeki doktor da hemen iğne tedavisine basliycaz dedi ilaç kesmez iğne yapılması gerekiyo zaman kaybetmeden getirdin dedi riskli bide
Daha sonra bı özele daha götürdük bursada nilüfer Hastanesi'ne çocuk nerolojiye cengiz beye bu doktor da West sendromu infantil spazm olduğunu söyledi önceki ilaçları kullanma dedi ilaç yazdı sabril şimdi bu ilaçları kullanıyoruz bı kaç hafta nöbeti durdu ama tekrar iki gündü başladı nöbet geçiriyo napıcam bilmiyorum.
Canım tıp çok ilerledi korkma üzülme sakin yaklaş Allah'ın izniyle gereken tanı tedbir ve tedavi ile çözülür inşallah kalbini ferah tut dünyada bir olana bir ölüme çare yok hepimizin imtihanı çok farklıÇok teşekkür ederim egg cekdirdik öyle West sendromu tanısı kondu kondu doktor zaten egg kötü çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?