Arkadaşlar Mucizeee Hamileyimm....

ben o ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2007
29
0
41
Test Yaptim Ve Sonuç % 100 Gebelik çikti Allahim Bütün Olmayan Arkadaşlara Nasip Etsin

rabbim sna hayırlı evlat versin sağlıklı eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde ulusuna milletine bağlı ay canım o kadar sevindim ki yeni bir hayat yeni bir umut darısı anne olmak isteyen her kezin basına insallah analı babalı büyüt bebeğini

amin Canim.. tebrik ederim seni.. Rabbim kucagina saglicakla almayi nasip etsin

Test Yaptim Ve Sonuç % 100 Gebelik çikti Allahim Bütün Olmayan Arkadaşlara Nasip Etsin

Canım benim cok sevindim Allah tamamına erdirsin insallah kan testi mi yaptırdın? Kendin mi yaptın test? Test yaptırcam diyordun da merak ettim e hadi hayırlısı canıma.s.

canım tekrar tebrikler...allah sağlıcakla kucağına lmayı nasip etsin inşallah....

benimde normalde 9 unda olmam lazımda ama daha olmadım.... :sm_confused: olsamda adetimin 3. günü kontrole giceğim... hiç bu kadar olmak için heveslenmemiştim....

Tebrikler canım. Allah nazarlardan saklasın. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. a.s.

Gözün aydın ama biz zaten aksini düşünmemiştik.Daha önce tebrik etmedik mi seni:)))Allah sonuna kadar mutlu etsin, analı babalı büyütün inşallah.

TEBRiKLER ARKADAŞIM.
ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIP, HUZURLA BÜYÜTMEYİ DE NASiP ETSİN...

DARISI İSTEYEN TÜM ARKADAŞLARA...

canım tebrik ederim hayırlı olsun sag salim kucagına almayı nasip etsin mevlam uzun ömürler versin allah olmayan bizlerede nasip etsin inş.

hayırlı olsun canım rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin .darısıda tüm istiyenlere inşallah

arkadaşlar benim 3 yıldır olmuyordu ve 3 aşılama yaptırdım olumsuzdu sonuç 2 aya kadar tüp bebek yaptıracaktım ve bu ay hamile olduğumu öğrendim mucize oldu ... hala inanamıyorum allahım isteyen herkese naasip etsin.. allahım herkese bbu duyguyu yaşatsın tüp bebek düşünürken böyle oldu herşeyin hayırlısı ya .. bu arada evet kanda test yaptırdım kendimde yaptım hepsi pozitif çıktı ..:))

BEN UMUDUMU KESTİĞİM Bİ ANDA OLDU SİZE TAVSİYEM KAFANIZA TAKMAYIN FAZLA MUCİZE OLUYOR BÖYLE UMMADIĞINIZ BİR ANDA ..
DARISI SİZLERİN BAŞINAAA..

TEBRİKLEEEEER. SAĞLIKLA BİRBİRİNİZE KAVUŞUN İNŞAALLAH.:teytey::dance::dance:

Bende tebrik ederim canima.s., hersey gönlünce olsun da
bisey diyecegim
bu konunun basligina arkadaslar yerine
RAKADASLAR yazmissin ya, :dance:
cok hosuma gitti:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…