kasıklarım ağırıyor diye doktora gittim ve 4 cm boyutunda solid kompanent içerikli kist oldugu anlaşıldı sadece sağ overde mevcut netten araştırdım ve solid kistlerinin kötü huylu olma ihtimali cok yüksekmiş kan tahlilinde belli olucakmış ama pazartesiyi beklemem gerek gercekten morelim cok bozuk ağlamaktan başka birşey gelmiyor elimden aranızda benim gibi olanlar varsa lütfen birşeyler yazın cok kötüyüm
geçmiş olsun canım.. konuyla ilgili bilgim yok ama ortada kesin bir bilgi yok. boş yere üzme kendini. allahım şifa verir inşallah.bide diyelimki sonuç kötü çıktı böyle kendimizi bırakacak mıyız?
bir sürü hasta var ve bu hastaların çoğu inancıyla ,azmiyle yeniyor bu hastalıkları.
ama dileyelim ki kötü bir şey çıkmasın ..
canım, solid kistler illa ki kötü huylu olucak diye bişey yok...senin yaşında kötü bişey olması çok az bir ihtimal...iyi huylu bişey olması daha muhtemel...lütfen sakin ol...bu tip durumlarda aslında internette araştırma yapmak çok da doğru değil...en kötü ihtimallere takılıyo insan gerçekten de arkadaşın söylediği gibi...sen kendini ve kızını düşün, çok az bi ihtimalle kötü bişey olsa bile bu hiçbişeyin sonu değil, korkma, herşeyin bi çözümü var...bunun da var emin ol...çok geçmiş olsun:))
hepinize cok teşekkür ederim iyiki varsınız ada olsa rahatladım ama sorusu hiç aklımdan cıkmıyor birde kızım ben hastaneye gidecegimi bildigi zaamn gece uyumuyor ve hep ağlıyor gitme diye uykudan sıcrayarak uyanıyor eğer kötü birşey olurda ameliyat derlerse kızımın bu hali beni daha cok üzücek
arkadaşım bence bukadar üzülme,bu stres bile insanı hastalıklara sürükler ve bukadar uzun vadelide düşünme ..tabiki çocuğun uyuyamayabilir korkabilir ama bunlar onda kalıcı bir iz bırakmaz,branşım olduu için söylüyorum ,öncelik şuanda senin hayatın.ve umarım korkulacak bişey yoktur ,kendini kasma sakin olmaya çalış...çok yorulursun yoksa..hafta sonu geçmez...Allah şifa versin..
Canım çok üzüldüm ALLAH yardımcın olsun
ama bu kadar üzülme daha sonuçları kesin bile degil
belkide korkulacak bişi yok drlarda yanılabiliyor
çok dua et
tatlım lütfen hemen kötüye yorma...arkadasların dedigi gibi de internetten araştırma yapma çok fazla..internette incigi cincigi hepsi yazıyor.ş.tüm ihtimaller yani...sen iyi tarafına bak iyi olsun...bak Allah korusun kötü kuylu olsa dahi yaşın daha kaç ki be canım..erken teşhisle kist alınır Allahın izniylede bişeyin kalmaz..insanlar bu kistleri yıllarca ihmal ediyo ve anca 45-50 yaşlarına geldiklerinde korkuyla başbaşa kalıyolar...daha çok geniçsin lütfen boşa olmusuz düşünüp psikolojini bozma..en azından 4 yasındaki kızın için canım...tekrar çok geçmiş olsun...umarım iyi haberlerle gelirsin.
arkadaslar oylarınızı bekliyoruz hayır işi dilek çelik'i destekliceksiniz ve sonunda rep alcaksınız ama bu linke yazın oy verdim diye arkadaslarınızada söyleyin