Ben 1 bucuk aylık evliyim adetim 9 gün gecikti ilk önce koyu kahve ve pembe akıntım geldi daha sonra bir sonraki güne kadar bişey gelmemişti bugn öğlen regl gbi kanamam oldu ben 2 gün önce kan verdim sonuç 5 çıktı bugun acile gidip tekrar kan verdim sonuç 18.69 çıktı acaba ne oluyor nolur aydınlatırmısnz
Ben 1 bucuk aylık evliyim adetim 9 gün gecikti ilk önce koyu kahve ve pembe akıntım geldi daha sonra bir sonraki güne kadar bişey gelmemişti bugn öğlen regl gbi kanamam oldu ben 2 gün önce kan verdim sonuç 5 çıktı bugun acile gidip tekrar kan verdim sonuç 18.69 çıktı acaba ne oluyor nolur aydınlatırmısnz
Adet gibi yoğum ama rk pembe ve pıhtılaşmış gbi geliyor çok korkuyorum bütün belirtileri taşyrm aslında ama bilmyrm doktor daha yeni oluşuyr olabilir dedi
Kimyasal gebelik yani gebelik oluşuyor ama tutunamadan regl kanamasiyla düşüyor
Eger sizin değeriniz düzenli artarsa değildir
Ihtimaller var ama en güzeli kafaniz bulanmasin doktor baksın.
Ya kimyasal gebelik dediğiniz nedir 24 yaşındaym çok korkuyorum boş gebelik gbi bişey mi teşekkür ederim
Adet gibi yoğum ama rk pembe ve pıhtılaşmış gbi geliyor çok korkuyorum bütün belirtileri taşyrm aslında ama bilmyrm doktor daha yeni oluşuyr olabilir dedi
Kimyasal gebelik uzun anlatması aslında özetle 23 er kromozom bırlesıyor dollenıyor yumurta yerleşme ıcın tüp ıcınde ilerliyor, ilerlerken bölünüyor çoğalıyor ve yumurta tarafından sık sık denetleniyor eğer sağlıklı değilse vücut ben daha iyisini yaparım bunun diyerek yumurtayı doğru yerde tutundurmuyor ve adet kanaması gibi düşüyor ( erken gebelık testleri olmasa çoğu ınsan bunun farkına bile varmıyor)