Arkadaşlar merhaba

Admine

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
29
2
6
29
Ben 1 bucuk aylık evliyim adetim 9 gün gecikti ilk önce koyu kahve ve pembe akıntım geldi daha sonra bir sonraki güne kadar bişey gelmemişti bugn öğlen regl gbi kanamam oldu ben 2 gün önce kan verdim sonuç 5 çıktı bugun acile gidip tekrar kan verdim sonuç 18.69 çıktı acaba ne oluyor nolur aydınlatırmısnz

Kan degerlerinizi olcturmeye devam edin
Kimyasal gebeliğe benziyor ama ihmal etmeyin 2 gün sonra tekrar baktırın beta
Geçmiş olsun

Kimyasal gibi ama değerlerinizi takip ettirin gün aşırı 2 katı olması lazım

Aslında beta değerin 2 günde iki kat artmış normal ama kanama kırmızı adet gbiyse takip edilmeli

Kan degerlerinizi olcturmeye devam edin
Kimyasal gebeliğe benziyor ama ihmal etmeyin 2 gün sonra tekrar baktırın beta
Geçmiş olsun
Ya kimyasal gebelik dediğiniz nedir 24 yaşındaym çok korkuyorum boş gebelik gbi bişey mi teşekkür ederim
Aslında beta değerin 2 günde iki kat artmış normal ama kanama kırmızı adet gbiyse takip edilmeli
Adet gibi yoğum ama rk pembe ve pıhtılaşmış gbi geliyor çok korkuyorum bütün belirtileri taşyrm aslında ama bilmyrm doktor daha yeni oluşuyr olabilir dedi

Kimyasal gebelik yani gebelik oluşuyor ama tutunamadan regl kanamasiyla düşüyor
Eger sizin değeriniz düzenli artarsa değildir
Ihtimaller var ama en güzeli kafaniz bulanmasin doktor baksın.

Kimyasal gebelik uzun anlatması aslında özetle 23 er kromozom bırlesıyor dollenıyor yumurta yerleşme ıcın tüp ıcınde ilerliyor, ilerlerken bölünüyor çoğalıyor ve yumurta tarafından sık sık denetleniyor eğer sağlıklı değilse vücut ben daha iyisini yaparım bunun diyerek yumurtayı doğru yerde tutundurmuyor ve adet kanaması gibi düşüyor ( erken gebelık testleri olmasa çoğu ınsan bunun farkına bile varmıyor)

Aslında kimyasal gebelıgı vücut yapıyor eğer sağlıklı bulmaz ise döllenen embriyoyu vücuttan atıyor

Inşallah sağlıkla kucağına alırsın..

5 olan değeriniz 2 gün sonra 18 e yükselmiş burada bence sağlıklı bir gebelik var.. 2 gün sonra tekrar baktırın 2 katı yükselecektir..

9 gün gecikme için çok az bi değer aslında yükselme var, takipte olmalısın bol bol dinlen. 1.5 aylık evlilik vay be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…