Nadirde olsa olabilir bence canım erkeğin zevk suyundan bile hamile kalanlar oluyor peki sonuç ne adet oldun mu?
Canim demek ki zamanı var kendime de hep böyle diyorum acele etme ve bence de esini al karşına konuş nekadar çok istediğini anlat..her ikinizin de bir evladı varmış allah bagislasin...ama sen ona aynı dediğin gibi ben senden çocuğum olsun istiyorum ikimizin bir çocuğu olsun cok istiyorum de bence anlayacaktir canım.inşallah Allah gönlüne göre versin herkesin...evet oldumo piyango bana bi türlü vurmadı ki.. meryem uzerli ye bile vurmuş ama...
keşke bende kazayla kalsam amaAynı şekilde bend hamile kaldım geri çekilme yöntemi gercekten çok tehlikeli bence.bide çok dalga gecerdim kazayla kaldm hamile diyenlere hatta inanmazdım yalan söylüyodur diye işte Allahın sopası yok şimdi ben inandıramıyorum.
Bence esinizi tatli dille ikna etmeye calisin.
Yani cocuk istemeyen bir ese zorla cocuk vermek hic mantikli degil. Eslerin ortak karari olmali.
Sonucunda cikabilecek sorunlari tahmin edebiliyor musunuz? Ben kiyameti koparirdim.
Canim demek ki zamanı var kendime de hep böyle diyorum acele etme ve bence de esini al karşına konuş nekadar çok istediğini anlat..her ikinizin de bir evladı varmış allah bagislasin...ama sen ona aynı dediğin gibi ben senden çocuğum olsun istiyorum ikimizin bir çocuğu olsun cok istiyorum de bence anlayacaktir canım.inşallah Allah gönlüne göre versin herkesin...
benim tek umudum bu geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz eşim 35 myaşında ben 25 yaşımdayım ikimizde daha önce birer evlilik yaşadık ve benim bi kızım onun da bi oğlu var her ikisi de anneannelerinde kalıyor ancak ben eşime gerçekten aşığım ve ondan bi çocuğum olsun istiyorum ve bunu bi kaç kez dile getirdim ama artık moralim çok bozuluyor ve ben bu ay yumurtlama dönemimde ilişki yaşadım eşimle yine aynı şekilde dışarı boşaldı o görmeden ben spermi içeri aldım ve 10,03,2017 de adet gördüm bu ay 31,03,2017 veya 07,04,2017 de görmem gerekiyor göğüslerimin sancısı ayın 26 sından beri var kasık batmalarım oluyor başka bişey yok ama sizce olmuş olabilir mi? uzun oldu kusura bakmayın :)
anlamıyor ne yazık ki benim düşüncem bu adamın benimle gelecek hakkında planı yokk gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?