arkadaşlar merhaba geri çekilme yöntemiyle hamile kalanlar?

glycl06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2017
211
144
103
32
benim tek umudum bu geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz eşim 35 myaşında ben 25 yaşımdayım ikimizde daha önce birer evlilik yaşadık ve benim bi kızım onun da bi oğlu var her ikisi de anneannelerinde kalıyor ancak ben eşime gerçekten aşığım ve ondan bi çocuğum olsun istiyorum ve bunu bi kaç kez dile getirdim ama artık moralim çok bozuluyor ve ben bu ay yumurtlama dönemimde ilişki yaşadım eşimle yine aynı şekilde dışarı boşaldı o görmeden ben spermi içeri aldım ve 10,03,2017 de adet gördüm bu ay 31,03,2017 veya 07,04,2017 de görmem gerekiyor göğüslerimin sancısı ayın 26 sından beri var kasık batmalarım oluyor başka bişey yok ama sizce olmuş olabilir mi? uzun oldu kusura bakmayın :)

ama ndn kimse yazmıyor kimse geri çekilme ile gebe kalmadı mı???

Nadirde olsa olabilir bence canım erkeğin zevk suyundan bile hamile kalanlar oluyor peki sonuç ne adet oldun mu?

Aynı şekilde bend hamile kaldım geri çekilme yöntemi gercekten çok tehlikeli bence.bide çok dalga gecerdim kazayla kaldm hamile diyenlere hatta inanmazdım yalan söylüyodur diye işte Allahın sopası yok şimdi ben inandıramıyorum.

Bence esinizi tatli dille ikna etmeye calisin.
Yani cocuk istemeyen bir ese zorla cocuk vermek hic mantikli degil. Eslerin ortak karari olmali.
Sonucunda cikabilecek sorunlari tahmin edebiliyor musunuz? Ben kiyameti koparirdim.

evet oldum o piyango bana bi türlü vurmadı ki.. meryem uzerli ye bile vurmuş ama...
Canim demek ki zamanı var kendime de hep böyle diyorum acele etme ve bence de esini al karşına konuş nekadar çok istediğini anlat..her ikinizin de bir evladı varmış allah bagislasin...ama sen ona aynı dediğin gibi ben senden çocuğum olsun istiyorum ikimizin bir çocuğu olsun cok istiyorum de bence anlayacaktir canım.inşallah Allah gönlüne göre versin herkesin...

keşke bende kazayla kalsam ama olmuyor yaw neler yapıyorum aaahhh aaahhhh :)

Bence esinizi tatli dille ikna etmeye calisin.
Yani cocuk istemeyen bir ese zorla cocuk vermek hic mantikli degil. Eslerin ortak karari olmali.
Sonucunda cikabilecek sorunlari tahmin edebiliyor musunuz? Ben kiyameti koparirdim.

haklısın ama istemeyecek hiç bi zaman ve doktorum bana iki sene evvel hamile kalman gerekiyor bi süre sonra çocuğun olmayabilir dedi ve ben korkudan kontrole dahi gidemiyorum artık..

anlamıyor ne yazık ki benim düşüncem bu adamın benimle gelecek hakkında planı yokk gibi oluyor

Zaten ikinizin de birer cocugu varmis hic olmasa yine anlarim da mantikli degil istemedigi halde birine cocuk vermeye calismak.

Elde avuçta var olan çocuklarınızı aynı çatı altında toplasanız da eşinizde gizli bu tarz işler yapmasanız keşke .
Çocuk tek başına karar verilebilcek bişeymi yaptığınız kesinlikle yanlış adamın rızası olmadan arkasından iş veriyorsunuz resmen .
Peki ya diğer çocuklar ??? onlar ananelerde büyüyecek ne hata yaptılar pardon !! Bencil olmayın lütfen .

anlamıyor ne yazık ki benim düşüncem bu adamın benimle gelecek hakkında planı yokk gibi oluyor

Bunu gerçekten hissediyorsan zorla çocuk yapma sebebin nedir , ileride ilk eşin gibi yine ayrılıp ananenin başına 2. bir torun daha vermek mi ! Ya siz nasıl bir insansınız yazık gerçekten okuduklarıma inanamıyorum .
Kusura bakmada bir insanın gidesi varsa 10 çocukta yapsan gider altın kafese koysanda uçar aklını başına al lütfen . !!!

Rabbim bagislasin bi evladiniz varmış keşke çocuklarınızı yanınıza alsanız biri baba sevgisi diğeri anne sevgisi şefkati görür aile olursunuz olucaksada ilerde bir çocuğunuz olur inş adam istemiyorsa zorla olmazki bu yazık edersiniz çocuklara da kendinize de bi anne olarak bunu söylemek size düşer rabbim kolaylık versin ama akıllı ve adeletli davranmak lazım sorunuza gelince ben kaldım eşim bişey yok dedi bişey olmadı dedi ama hissetmistim aslında adetimi dört gözle bekledim olmayınca hemen gidip test yaptım ve pozitif çıktı yani kalınabilir

Bunu yazan çok çok uzun zaman önce yazmış ama doğurduğu çocuğu ananesi bakıyormus . Doğmuş çocuğuna annelik yapmıyor bir daha çocuk düşünmus bence önce doğmuş olanlara annelik babalık yapmaları gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…