• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar medical park ahmet süha özer e giden varmiii onerileriniz

Asyamusa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
49
19
3
6 . haftamdayim ahmet süha beyi dusunuyorum ama oneriler onemli ben. Normal dogum yapmak istiyorum sizce nasil ilgilimi doguma o mu giriyor birde mesela gece dogurcam diyelim

Ahmet hoca mükemmel bir doktor. Ben doğum yapmadım. Bu konuda yardimci olamayabilirim diger sorulariniz icin ama ameliyat konusunda ilgi konusunda sonuna kadar tavsiye ederim. Benim Miyom sıkıntım vardı. Baya büyük bir miyomdu. Çok tedirgindim ama ahmet hoca sayesinde bu tedirginligimi atlattım ve 6 gün önce beni ameliyat etti. Su an dinlenme evresindeyim cok sukur cok sıkıntım yok. Ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. O kadar ilgili bir doktor ki kendinizi güvende hissediyorsunuz. Tavsiyemdir.

Ahmet hoca mükemmel bir doktor. Ben doğum yapmadım. Bu konuda yardimci olamayabilirim diger sorulariniz icin ama ameliyat konusunda ilgi konusunda sonuna kadar tavsiye ederim. Benim Miyom sıkıntım vardı. Baya büyük bir miyomdu. Çok tedirgindim ama ahmet hoca sayesinde bu tedirginligimi atlattım ve 6 gün önce beni ameliyat etti. Su an dinlenme evresindeyim cok sukur cok sıkıntım yok. Ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. O kadar ilgili bir doktor ki kendinizi güvende hissediyorsunuz. Tavsiyemdir.

Tesekkur ederim canim ona gtmek istyorm bende

Ben de Ahmet beye gidiyorum gayet memnunum. Onunla normal doğum yapan varsa paylaşırsa sevinirim.

Ben de Ahmet beye gidiyorum gayet memnunum. Onunla normal doğum yapan varsa paylaşırsa sevinirim.

yeni üye arkadaşlardan değil de mesaj sayısı daha çok olan arkadaşların yorumları var mı acaba

kimse kusura bakmasın ama reklam için üyelik oldukça fazla

ilk mesajı böyle olunca inanmıyorum ben

yeni üye arkadaşlardan değil de mesaj sayısı daha çok olan arkadaşların yorumları var mı acaba

kimse kusura bakmasın ama reklam için üyelik oldukça fazla

ilk mesajı böyle olunca inanmıyorum ben

Ben de forumdaki öneriler ile gitmeye karar vermiştim memnun olduğumu belirtmek istedim aklında soru işareti olanlar ve benim gibi yorumlari onemseyenler için. Hala daha takipteyim. yeni üye olabilirim inanıp inanmamak da tabiki herkes özgur. Herkese hayırlısıyla sağlıklı doğumlar dilerim.

6 . haftamdayim ahmet süha beyi dusunuyorum ama oneriler onemli ben. Normal dogum yapmak istiyorum sizce nasil ilgilimi doguma o mu giriyor birde mesela gece dogurcam diyelim
merhaba, ben de doktor ve hastane arayışı içerisindeyim. ahmet beye devam ettiniz mi acaba? hangi hastaneye gidiyorsunuz? bilgilendirirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaslar bende 3 aylik hamileyim ahmet suha ozere gidiyorum gercekten teseadufen arastirip kendim gittim inanin cok memnun kaldik biz esimde cok sevdi doktoru hem cok rahatlatiyor insani ben biraz bir insanim doktor gayet sakin ve sormak istediklerimi vs. Dinliyor otur diyor anlatiyor falan allaha sukur bugune kadar bir gram yaniltmadi bizi cok ilgili gercekten heyecanimizi falan ilk ogrendigimiz zamanlar sagolsun hep anlayisla karsiladi bizi rahatlatti allahin izniyle onunla devam edicem

Back